Kino otvara "Batman"
50

Mostar iduće sedmice dobija kino

FENA
Prvi multipleks CineStar u Bosni i Hercegovini - CineStar Mostar, svoja će vrata svečano otvoriti 25. jula 2012. u 20 sati, saopćeno je iz tvrtke Blitz CineStar.

Za otvaranje prvog multipleksa van granica Hrvatske tvrtka Blitz CineStar uzvanicima u Mostaru pripremila je najjače filmske naslove te čak dvije pretpremijere. Pretpremijeru jednog od najiščekivanijih filmova godine: posljednjeg nastavaka Nolanove trilogije o Batmanu, najvećem junaku svih vremena, te četvrti dio najuspješnije plesne franšize svih vremena: Step Up 4, vruće plesne ritmove u 3D-u.

Na otvorenju posjetitelji će uživati i u Prometeju 3D, urnebesno smiješnom četvrtom nastavku Ledenog doba, također 3D te u filmu Nedodirljivi, jednom od najuspješnijih i najgledanijih ostvarenja francuske kinematografije.

"CineStar Mostar jedanaesti je multipleks kompanije Blitz CineStar, ali ujedno i naš prvi projekt van granica Hrvatske, stoga nam je želja upriličiti veliko otvorenje i na najbolji mogući način upoznati stanovnike Mostara i okolice s kinima s pet zvjezdica. Kao i svugdje do sada uz najsuvremeniju i najkvalitetniju tehnologiju, najbolji izbor filmova, Spektakle i razne pogodnosti, cilj nam je prilagoditi ponudu željama i potrebama posjetitelja u Mostaru te im omogućiti ultimativni doživljaj filma", izjavio je Damir Milinić, izvršni direktor i član Uprave Blitz CineStara prilikom objave kino programa CineStara Mostar.

CineStar Mostar svoja će vrata posjetiteljima službeno otvoriti u četvrtak, 26. jula, kada će uz filmske hitove s otvorenja, svi ljubitelji filma u Mostaru moći uživati i u slijedećim naslovima: Sjene tame, Igre gladi, Čudovišna priča u Parizu, Pupijeva potraga, Piranha 3DD i Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok.

"Otvaranje multipleksa CineStar značilo je buđenje filmskog života u svakom gradu koji je dobio kino s pet zvjezdica. Vjerujemo da će tako biti i ovoga puta te se iznimno radujemo otvaranju CineStara Mostar!", dodao je Milinić.

CineStar Mostar otvara se u sklopu trgovačkog centra Mepass Mall, a bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Mostaru predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme s gigantskim platnom veličine 100 m² te sve ostale sadržaje i pogodnosti koje nudi jedino kino s pet zvjezdica, stoji u saopćenju.