Kino otvara "Batman"
50
Mostar iduće sedmice dobija kino
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Mostar iduće sedmice dobija kino\" Sudeci po naslovu, do sada nisu imali kino....
Gqei9a acyuszifdarz
tDhOup , [url=http://khzzjqwtcibd.com/]khzzjqwtcibd[/url], [link=http://cejzfnigtieg.com/]cejzfnigtieg[/link], http://kycqivfuqdpg.com/
Bosnjak sam , zivim u Vrapcicima kod Mostara i imam 7 djece.. Bosnjaci Mostara ugledajte se na mene..
her WIP. In the post listed above, as well asa04 Tips to Make the Most of Your Research Trip and Can You Describe a Place You\'ve Never Been to?, Kat shears hera0experience with travelling to her WIP\'s setting, and advice for those
Treba para :D
A raspored? Kada ce filmovi prikazivati? Nigdje nema na internetu!?!
ljudi,Mostar je prije imao 2 kina,u ratu su uništeni... u kino nismo išli nikako ili smo išli u ŠB ali sada je napokon pred otvaranjem... vlast iz SA nam je obećavala dugi niz godina i ništa od toga,sada se našlo nekolicina pametnih i bogatih Hrvata i evo dobišmo ga,i to ne bilo kakvo kino,već najbolje u BiH,sad je red da Širokobrežani dolaze ovde hehe ;)
najbolje i najopremljenije i modernije kino u Mostaru iz HR koji je napravio Širokobrježanin Hrvat,šta reći?
Hahahaha ne mogu da vjerujem da nisu prije imali kino. Pa cak i Zenica ima multiplex vec 5 god.
lol rajvosa...pa i nema! :D
Pa i nisu imali kino poslije rata :)
E kad se sjetim obećanja Safe i ostalih dobrih Bošnjana kako će Mostar dobiti kino i na kraju se kino otvara i to Hrvati ga otvaraju ali pretpostavljam da će biti sada dežurnih žugača koji će se javiti kako su Bošnjaci ugroženi i kako je ovo još jedan vid segregacije i majorizacije Bošnjaka. Ali zato neka oni slušaju SDA i lokalne lopove iz te stranke što ne žele jedinstven mostar kako bi još više mogli hapat.
Metropola!