Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo samo očekivati turiste iz Pakistana, Afganistana, ... Njih grupno dovodi turistička agencija Vučić&CO
Gospa se ukazala
@Zanovijetalo Za "turiste" iz Pakistana i Afghanistana ponavljam da treba usvojiti Radončićev model: Ako si ilegalno prešao granicu ideš 6 mjeseci u zatvor. Imaš dva izbora: ili u zatvor ili nazad u Pakistan, Afghanistan, Maroko. Ali nisu dozvolili Džaferović i SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne znam samo odakle ih vi ocekujete...
Dobra je ova corona za pojedine osobe prijavio SZR radnju a mlatio pare na sve strane od skupih auta vikendica i putovanja po bijelom svijetu .....e neka vidite sad kako je sitnoj buraniji , nema turizma naredne 3 godine najmanje patite se i vi malo
Ja svake godine posjetim Hercegovinu a tako će biti i ove godine,3-4 dana,Međugorje,Ljubuški,Blidinje,Široki Brig i Ramsko jezero.
Nada je ku*va! Nista od ove sezone nema, dzaba se propinjete.
I deda bi sine...
Odakle majke vam?
Jedino dijaspora ,ako dođe da.spasi,jer.oni moraju doći,nigdje im nije jeftinije kao ovdje i nigdje se mogu hvaliti kao ovdje,mada čiste,rade u kuhinjama,baustelama..Ta neće ići u Zurich,London,Pariz..na odmor i tamo balahati!
@MarasH02 haha 80% dijaspore dolazi jer ima ili roditelje ili prijatelje tu. bez toga ti ni dijaspora nece doci. ima naravno idiota koji svih 6 sedmica odmora spiskaju u bih...ali to je posebna sorta kretena
@tanjica_23 zašto njihova djeca dolaze,koja nemaju ni roditelja,ni prijatelja ovdje,a jedva govore našim jezikom?Da im vidimo auto,da se malo opuste,jer u Švedskoj je piva 8€,a u nas 1.5€ i ponesu odavde cipela,potkošulje,farmerke,sve s buvljaka?Zašto većina oženjenih dijasporaca voze karavane?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće samo turisti doći,računajte i korona virus da će s njima doći?U slučaju masovne ponovne zaraze,opet policijski,zatvaranje objekata,a naš zdravstveni sistem neće to moći izdržati?
@MarasH02 ko vam kriv kad ste sj*** drzavu. sad crknite u prljavim bolnicama i sj* sistemu.
@tanjica_23 ti koja čistiš prljave bolnice na Zapadu,ne znaš da su i kod nas čiste i uredne bolnice?Ali nemaju kapacitet primiti veliki broj zaraženih,koji ni New york nije imao!I s ovakvim sistemom,imamo manje zaraženih u postotcima nego Italija,Francuska,Španija,.a ti se ne sekiraj,moći ćeš se lijepo provesti ovdje,mada na Zapadu kao čistačica zaradiš mizernih 1300€,ali sreća pa ima posla dodatno zaraditi i očistiti upišani WC na stadionu ili dvorani poslije utakmice!
Otkud sada turisti???? Zar dozvola za ulazak bez testiranja i samoizolacije nije samo za nase gradjane????? Ima li ista jasno u ovoj propaloj zemlji???
Nema sanse, nazalost.
Ako budemo pametni pa počeli mi praviti vikend ture po lijepoj BiH! Sve škole, osnovne i srednje, da moraju odraditi ekskurzije unutar naše države! Idu djeca po Trogiru i drugim selima u Hrvatskoj umjesto da obilaze naše ljepote, a imamo ih puno! Kraljevina BiH
Tako je ,talibancici trebaju u Jajce ,kraljevski grad i tvrdava Hrvoja Vukcica Hrvatinica , rodenog u Kotor Varosu 1350 , to je tvrdava njegovog oca , al ce bosnjo to presutjet , bosnjo voli ljiljane i pozivat se na Bosansko kraljevstvo
Ne boj se nece niko pokrenuti inicijativu kao u Slo da drzava daje vaucere za oporavak domace turizma a da budemo realni sta je U BiH domaci turizam? Cevapi na carsiji,? Sta ponuditi? Ima li se kapaciteta, infra strukture? Nema!Svaka treca KM potrosena u BiH nije oporezivanja tako da... Volim BiH ali je svima jasno da je ostala samo kao geografski pojam.. Hvala politicarima na tome..
Ja pročitala drugi val korone. Hebo ga korona više u po p.čke
A je je. Sad kad opali startni pistolj, milioni gladnih i zeednih turista ce nahrupiti u bespostednoj trci za odmorima, od korona karantene. Ja sam osobno vidio veliku grupu, koja osmatra granicu, malo jesu mrcavi, ali turistima se ne treba gledati u zube....
ali samo ocekuju