Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/92638/jos-uvijek-se-traga-za-tijelima-19-odvedenih-bugojanskih-hrvata
koji licemjeri, bez imalo ljudskosti i profesionalizma. slučajnost ili ne, danas je godišnjica zatvaranja konc logora stadion u bugojnu. pogodite tko su bili zatočenici. iluzija o ravnopravnosti naroda u nametnutoj tvorevini federaciji herceg bosne i muslimanskog dijela bosne.
ovde da se jasnko kaze kad je alija kreno u stvranje islamske republike cilj mu je bio da pobije sve hrvate a srbi su htjeli da svi nesatnu i bosnjaci i hrvati a hrvati su gledali da otmu gdje oni zive i to je istina ovde i to spada u lemente gradanskog rata i bilo je elemenata agresije a da se hrvatska vojska nije umijesala u bih nebi osto niti jedan hrvat i tu realnost nemozemo sakrit a ovo hrvati genocidan narod i nije bas tako jedino za bosnu se zalazu muslemani i to podmuko da se vrate svugdje i da se natalitetom izvrsi kulturna agresija nazalost to vise nije ta bosna i nece nikad bit zato najbolje podjala
Jel se klanjalo fatihe za budućeg osmanskog Sultana Erdogana? Dje je Mustafa Cerić da prevodi vijernike bosanske i da klanja za mudzahide koji su pali kao šehidi bosanski.
"Jel se klanjalo fatihe..."!? Kakav ti je to oblik rečenice!? Ti si neki ćetalj. P.S. Za poštene Srbe: Svi su četnici Srbi, ali NISU SVI SRBI ČETNICI.
To za Erdogana je već prije odrađeno. Onaj jedan mi se kleo da nije... Urođeno prevrtljiv...
srbi, otvoreni genocidaši, hrvati, podmukli genocidaši
http://www.dnevnik.ba/novosti/kronika/na-području-konjica-i-jablanice-bilo-više-od-40-logora-za-hrvate-najodgovorniji-za-z
Kao da smo u nekom turskom Vilajetu - polaganjem cvijeća na ŠEHITLUCIMA u Mostaru.
a Bake oće da bude kalif umjesto kalifa http://i43.tinypic.com/2el75w7.jpg
Hrvatska Republika Herceg Bosna!!! Kako lijepo zvuci
Lijepo zvuči i "udruženi zločinački pothvat"
Jel ti u tu tvoju tzv HRNB spada i sav teritorij koji ste prodali/izgubili? Trobojka se vije u posavini, jedino sto se raspored boja malo pomijesao.....a i zove se RS, pitaj Dodika mozda ti je vrati.......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel mlada u haljini može (smije) fatihu učiti?? :)
Da, kad uči za žrtve zločinačke HRHB-ustaške politike.
U ratu nema svetaca: http://www.dnevnik.ba/novosti/kronika/na-području-konjica-i-jablanice-bilo-više-od-40-logora-za-hrvate-najodgovorniji-za-z
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ima li igdje kakav članak o masovnom stradanju i etničkom čišćenju hrvata u sredisnjoj bosni?? o udruzenim zlocinackim poduhvatima mudzahedina i arbih i logorima koje su oni pravili? naravno da nema,ne odgovara istina svima. Ponosna moja je zemlja Hercegovina Hrvatska gruda nam sveta već tisuć ljeta Nedam te nikom' majko, Hercegovino Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Hajde ti nama reci o logorima i etničkom čišćenju od strane prvenstveno mudžahedina, jer evo vidim spominješ ih? Pa onda mi navedi logore i etnička čišćenja Armije RBiH?
možda logor "stadion" u bugojnu, ne pravi se glup vrlo dobro znaš kako ste istjerali hrvate iz srednje bosne, ne sve ali dobar dio da.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)