Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da te nije Alija...ja bih nanu zvao bakom!...da te nije Alija :) :)
hahahahahahahah najjaći xD
da te nije Alija...ja bih svjetlo zvao svjetlom! (Isto važi i za ostale nacionaliste)
nažalost, mogu ti dati samo jedan like
sad ce vlada federacije dat da se na parlamentu grad sarajevo preimenuje u izbegovicevo.
ne znam sta je tu cudo alija se i jete borio za ovih 24% ,normala j stvar da ce sve vise iv is objekata ,ulica nostiti njegovo usrano lopovsko ime.Trazili smo dobili smo
Ništa lakše nego zamjeniti A u I.
Ne bi sjala ovako jako ova nasa mala avlija da te nije Alija.Sta je Alija u recenici?-AGREGAT
Sad će svi gazit' po njemu....................
dobro je da nisu ime rijeke promjenili...........
svaka vam cast, nazivati mostove i ulice po covjeku koji je citavu naciju doveo u zabludu i doprinjeo ogromnom krvoprolicu svojim bezveznjarijama , odbio lisabonsku podjelu bosne bez mrtvih a prihvatio dejtonsku podjelu bosne sa stotinu hičljada mrtvih i milion raseljenih, dokle ce nas ovdje vise neko sludjivati sa rezultatima prvog predsdjednika,
trebali su mu dati ime "ovo nije naš rat" po uzoru na velike i mudre misli alibabe izetbegovića.
Tudjman oslobodio citavu Hrvatsku,pa ukidaju imena ulica sa njegovim imenom,jer se ogrijesio o Bih,i zbog kriminala HDZa,a po ovome koji nije oslobodio nista,koji je vodio kriminalnu SDA,koja je ojadila ovaj narod vise nego iko,daju imena mostova,parkova itd.
Od onih koji su uz pomoc JNA,i oruzja,za koji su novac davali i Bosnjaci,uspjeli kasnije da stvore genocidnu tvorevinu zvanu Republika Srpska.
Ja bih drzavu Bosnu nazvao po Aliji!!!
misliš A(v)lijica
e moj debilu zato nam je i ovako sto mislite da je Bosna nastala 1992 godine. Bilo je Bosne i prije ovih poturica bosnjaka bit ce je i poslije! Ostaju samo BOSANCI i BOSNA i HERCEGOVINA!
Alija zasluzuje da u svakom mjestu,gradu ima svoj most,to je olicenje dobrote u merhametluka Bosanskog mada mu korijeni vode negdi iz Beograda ali onake postene i merhametli duse tesko covjek moze nac i nije je bilo odavno na Balkanu,ali za politicara je diskutabilno posto za postenog covjeka nije politika i zato ga mogo svako prevarit-slagat,on mislio ako on prica istinu svi su takvi..nazalost i sin mu isti,cuj vjeruje vucicu da bog sacuva pa vucicu nevjeruje ni njegova famelija samo fasisti srbijanski koji su za njega glasali..
njih 50 palamudi o preimenovanju mosta hahahahaha
Rijeka Željeznica : - komunistima trebalo 5 godina da naprave prvu hidroelektranu - ovim lopovima 15 da preimenuju most čega se pametan stidi ...
a šta vam se tačno ovdije ne sviđa, negativni moji ocjenjivači :-)
U Capljini most dr Franje Tudjmana, u Sarajevu predsjednika Alije Izedbegovica, sada ocekujemo pred izbore nseto u Banja Luci mozda Milosevica!
Da su ljudi pravedni, u Banja Luci bi trebao biti most Alije Izetbegovića on im je dao republiku
U BanjaLuci se otvara zooloski vrt "Milorad Dodik" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)