Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šokantne dijagnoze Panika kod susjeda, saopćena brutalna istina: Bez turizma, Hrvatska bi bila na razini BiH
Zovite kineze da naprave novi.
hahahahaha :)
sazidajte most bez kraja, most do moga zavicaja
Hajde što je izgrađen 1894 god. već što su ga srpski separatisti digli u zrak 1992 godine!
Blokada pocela ☝️
Vjerovatno je problematičan ovaj dio koji su naši stručnjaci obnovili prije 20 godina, ono što je Austrija napravila je nepoderivo!
@Dopeman Ima i do toga su u to doba imali inzenjere i nauku - ali nisu imali kompjutere. Pa su morali podobro da zaokruzuju u proracunima. Gdje je danas tolerancija 200% a ogranicena na 95% - tad je tolerancija i potrosnja materijala bila i 500% a i cijena izgradnje isto tako. Samo bila carstva i kapital se dobavljao eksploatisanjem kolonija po planeti. Imalo se, moglo se, nije se znalo bolje i efikasnije. Zato imas srednjevjekovne zamkove koji jos stoje a moderne kuce se ruse.
Pa nov most, baš me čudi?