Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tiha integracija srpske mora biti #1 prioritet vlade srbije, medjunarodno priznanje je slovo na papiru
Moze se jedino Srbija integrirat, već im je preCednik od Bosne, a i jedini način da predju Drinu i nedosanjani san. Pa bujrum
@JebachIzDijaspore017 nije lako kad te kompresuju na 23.7% nekadasnjeg stanista ali i dalje mislis da si dobio rat jer druge drzave priznaju rs samo kao federativnu jedinicu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DOBRO OTVARAJU GA U AUGUSTU, A STA SAD SLAVE, MISLIM ZASTO SU SE SAD SASTALI? PICKINE USNE IZDAJU UPUTE LAKTASKOJ BARABI?
Slave pocetak posta Turci su to😂
Požurili dok još nije objavljen podatak kako je Srbija uložila 5 miliona, Federacija 7 miliona a RS 300 iljada. Kasnije od sramote ne bi mogli laprdati. Doduše kad su Đikani u pitanju njima u obraz može sve stat.
dobro ce doci kad bude traktorijada
Što se Đikani kurče i busaju u prsa. Srbija uložila 5 miliona, RS bijednih 300 hiljada a Federacija 7 miliona. Bijedo niste u stanju ni ćupriju sami napraviti, da vam nije bilo Turaka još bi preko brvna prelazili. Tog urođenog straha od vode riješićete se samo češćim kupanjem, bar jednom mjesečno.
dzabe bratojebi srbojebi ne mozete most proslaviti bez drzavnog nivoa BiH - ministar Jusko desno na slici
JE LI ONO SCEPIN KADAR SKROZ DESNO, ONAJ IZKO ILI KAKO SE VEC ZOVE? A STA TEBI DILBERU SCEPE RADONCICA PLACAMO DA TU DODJES? JESI I TI DOSAO PO INSTRUKCIJE OD PIZDINIH USNICA KOJE CES PRENJETI SEFU?
https://static.klix.ba/media/images/vijesti/170526120.6_mn.jpg?v=1
Šta sve glupi bosanac dozvoljava ,to potsjća na gradnju pred rat Pavlovića mosta kuda je Arkan ušao preko tog mosta i napravio masakar u Bijeljini. Nije vrijeme da se popravlja tih 11 mostova preko Drine ni ceste BGD -__BiH. Treba prričekati dok se Srbija i BiH prime u NATO.
Mah, to dronovi ARBIH izdekaju za par minuta.
Pogledaj ti sto se vlaskih ciga nakotilo ovdje, izglasali velikopasalucki top komentar od "N3ko", pa ima ih vise nego kad ih je Turcin gladne u Beograd i Bosnu dovodio sa Karpata?
Gledaj Zeljka momcine 😁
Eh dragi Srbi..Dobro pogledaj te taj most,on vodi majci u srbiju..
Mislim da se sve radi na definitivnoj uspostavi pluca sa 2 plucna krila kako rece osudzeni zlocinac Krajisnik
Jedan od mostova koje treba rušiti!
ZBOG VJECITOG MIRA U REGIONU NAJBOLJE JE SRBIJU PODJELITI SANDZAK VRATITI BOSNI PRESEVO VRATITI KOSOVU VOJVODINU PRIPOJITI HRVATSKOJ i MAĐARSKOJ TIMOT PRIPOJITI RUMUNIJI PIROT VRATITI BUGARSKOJ A SRBIMA,VLASIMA I POSRBICAMA OSTAVITI BEOGRADSKI PASALUK UZ NADZOR UN.
Yebote koji paćenici, od jednog običnog mosta prave spektakl, a šute o načinu financiranja i sadaki od EU
Nije EU dala ni feninga...RS 300 milja,BIH 7,4 I Srbija 5,6 ili tako nesto
ako su ovi pacenici, sta su onda oni sto slave otvaranje plocnika???
Koji ce nam klinac, treba srusit i ove postojece mostove izmedzu Srbije i BiH te dignut 10 metara visok zid - bez kapija
Bravo!Samo gradi tebra da nas đikani opet kolju.Kroz historiju se pokazalo koliko Đikani mrze Istočnu Bosnu.