Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo znali jos 92. godine da je EU nesposobna,ništa novo VOLIM BOSNU ,NEĆU EU !
Ko ce znati da takav fasizam postoji kod susjeda nam, nebi ti niko povjerovato da im kazes. Ali evo cini mi se da je svijet tek vise primjetio. BTW Mnogi vole Bosnu i vole EU.
PS. VOLIM BOSNU, VOLIM EU, VOLIM USA. NE TOLERISEM RUSIJU I FASIZAM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Potrebno potrebno pod hitno izbaciti SDA,HDZ i SNSD...
Dosta nam je nacionalizma i fasizma, koji oni kroje
Znanje je veliki problem medju nasem narodu. To ti je kad tretiras narod kao bebe 50 godina. Ne mozes ti nista postici sa politicarima koji su obrazovani za vrijeme sistema koji je nastrojen ka komunizmu. Kad god otvore usta nanesu stete i narodu i drzavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bingo! primite nas amerikanci kao 51 državu ;)
Mrš iz moje Bosne hajvani jedni ! Gdje god se pojavite zaratite narod, ukradete naftu i resurse, uvedete demoNkratiju i uspostavite koloniju majku li vam fašističku, prođite se Bosne i ostavite nas na miru da uživamo u svojoj slobodi !
nek dođu ovdje,nek parkiraju jedan razarač na jadranu,nek iskrcaju marince,foke,tuljane,rendžere,komandose,jednu 20 abrahama,nek ih prate oni dronovi,nek upere 30 satelita u ovo malo muke,i nek okupiraju sve ovo za pola dana,onda kad im neko priđe i kaže hej znaš li ti ko sam ja :srbin,hrvat,bošnjak on ti samo odvali šamarčinu i kaže :šta ti ko si ti,liži mi čizmu ili te ubi
to jarane..to smo cekali
Ameri imaju muda i kad nešto hoće,oni to i ostvare.EU je po običaju impotentna jer su ko’ rogovi u vreći.I još kad k tome pripojimo Ruse koji na svaki disonantan ton iz Evrope drže ruku na ventilima plinovoda i ko’ fol slučajno zavrnu pod izlikom kvara,jasno je da EU ne može u našem slučaju uraditi ništa.Samo mogu učiniti da situacija dođe do usijanja I ne daj bože ponovnog rata.EU samo može biti mrkva,a štap mora biti u američkim rukama.Za BiH je više uradio u svom mandatu Moon od Incka,makar je ovaj drugi po ovlastima u BiH " drugi Tito" .Zamislite da damo nekom qrčevitom Ameru bonske ovlasti frcali bi mandati i Lagumdžijama i Dodicima,Čovićima,Mutabdžijama,Trhuljima ... Mislim da je krajnje vrijeme da se umiješaju ,jer u ovoj "zasranoj balkanskoj birtiji treba jedan dobar izbacivač",kojeg će se bojati,kojeg će slušati i uvažavati ga.I mislim da je krajnje vrijeme da se zamijeni jedan komična,impotentna i preplaćena marioneta ,koja predstavlja EU u BiH,sa osobom koja će imati stav,svoje ja i iza kojeg će stajati najmoćnija zemlja svijeta,da konačno stavi stvari na svoje mjesto,prije svega da vrati strane sudije u Sud BiH,da stavi na čelo SIPA-e “čistog” čovjeka,neovisnog od politike I da konačno počnu procesi vraćanja ukradenih para,razbijanja političkih,narko,građevinskih I inih mafija,da konačno odu oblaci I pojavi se sunce.Oni su to na neki način I dužni jer su oni (su)kreatori Dejtonskog mirovnog sporazuma I nije fer da se mi gušimo u njemu,a da nam oni ne pomognu da se izvučemo.Naravno u tome im moramo I mi pomoći ,tj.da konačno na izborima izaberemo ljude koji će voditi u prosperitet,a ne u sunovrat.
Moj Rafaelo, pa treba proglasiti protektorat pa da bi se takve stvari mogle provesti!
rafaelo slazem se da je Europa gomila nesposobnih mekusaca.
Hallloooo!!!!!! Pa zar je Dejton dobar? Pa nesreću zvanu Republika Srpska napravila je Amerika nije Evropa!
Srbi su kriv bolan reci im, Srbi!
Sve oci uprte u Njemacku
Nakon što Shell izbuši bh. teren, ako se ispostavi da imamo isplative količine nafte ne sumnjam da će se Amerikanci aktivno uključit u "rješavanje bh. problema". :D
Hura dolaze slonovi u staklarsku radnju,,,,
Nemojte ni vi Ameri zivota vam!
S,upci Americki, oni su nas i s***, dodju zakuhaju situaciju i odu, nit se sada trebaju mijesati niti su se ikad trebali mijesati u nase stvari, j'''' li ih americki pristup
ma, dobro nam je Moore lože te .
najlakse je po praznoj slami mlatiti...
Kad 20 godina naviknes da krades i unistavas, onda ne znas drugacije. Da je se nama rijesiti istih, ne bi nam trebao nikakav americki pristup.
Dato nam je 20 godina na raspolaganje koje smo mi utrosili na sviranje k*rcu.
lako se je riješiti onih,uzmeš metlu i izmlatiš po glavama one glavonje,dodika,bakira,komšića,čovića itd kad se negdje sastanu na jagnjetini ili prasetini,narod je uz tebe
Ni EU ni USA nama ne treba,samo bi bila potrebna dobra motivacija mladim ljudima sa obrazovanjem(sa fakultetskim i zamatskim) da ih neko uvjeri da se moze nekako napredovati iz nicega.Ove dvije sile nas uce da je jedini izlaz da nam oni milostinje neke dadnu kao pocetni kapital i mi nesto kao radim i to brzo zavrsi.