Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako idu ekspresno imenovanja nebosnjaka, a kad treba imenovati bosnjake onda se imenuju nekakvi dragani, sabine, pedje iz bosnjacke kvote. Trojko sjeme vam se zatrlo
Sta je ovo, kakva nakarada od drzave i niko ne odgovara za javasluk na svakom koraku. Sve ovo treba poravnati i graditi normalnu drzavu.
Ova kradezeovka je i postavljena protivno zakonu jer nije imala nikakvih referenci, a ni znanja. Sad ekipa na vlasti nastavlja da krshi zakon, norme, principe, sve moguce. Kad su vec omogucili iskljucivo Covicevom zetu da bude direktor dok god zeli, zasto ne bi ovo? Kad su postavili ljude pod sankcijama za konzule, na funkcije, te ratne zlocince iil presudjene kriminalce, onda nema kraja bezakonju. Dotle vole da prodaju pricu o pravdi i zakonu za druge.
Miljenica zna se cija
Sve su pozicije pokupili a glupi bišnjo traži štelu da bude portir ili čistačica. Prokleti bili trojkaši izdajnički.
Pa kod nas ionako nema zakona .
Ne lomite mi bagrenje.
Zato Bošnjaci pamet u glavu i na izborima samo za SBiH i DF!
koja ubleha od nasih zakona
Vidila Monika sud u zivotu na slikama, al je zato clanska iskaznica Hdz tu
šta očekivati od nametnutih Bošnjaka ?
Hoću i ja da me imenuju za Ministra bez potrfelja
Ali KraDeZe kaže da je ona legitimna
Zakoni važe za sve ostale samo za ADZ ne važe....pa čak i Mile mora na sud dok oni ne moraju ( Jelka) čak i oni smjene daju (Potkovani) dok ADZovci imaju neograničene mandate
Naveče moj komentar o kokainu u bananama, Face Tv... bude top komentar sa 300 lajkiva, ujutro ga nema.
Mene su svaki put zbog kritike trojke banovali, navikni se. Klix je rezimski medij
Pa zar zakoni nisu samo za sirotinju, ništa mi više nije jasno? Zar nema ova povlaštena bagra iznad zakona