Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se ne polaze zakletva da ce se branit Bih a ne herceg bosna ili rs majko moja pa odma otkaze podjelit
@SerbPlu U slucaju rata ti bjezis prvi iz svog malo entiteta podijeljenog na dva dijela. Bosna je izdrzala mnogo jace od vas obicnih opancara.
@SerbPlu misu mali OSBiH su tu jer tako mora Armija je nesto sasvim drugo i nije nikada prestala da postoji. Toliko cu ti reci o tome a ostalo prepustam tvom mozgicu da pokusa da skonta.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovakve OSBiH bi se na prvi pucanj raspale k'o mjehur od sapunice...
Koji narod ima namjeru ispaliti prvi pucanj?
šuti jedva ih drže od incideneta. poklali bi se medju sobom a ne ratovali zejdno
Na snimku je policija, a od pripadnika OS BIH se vide tri čovjeka i nije jasno da li učestvuju u ovome, dok se za više od 20 pripadnika policije vidi, pogrešan naslov a po meni je gore što se vide policajci u uniformi koji konzumiraju alkohol.
Nije OK, UZP nije OK
Ja...iiiii!
Dakle, teritorijalne pretenzije prema BiH naših komšija i susjeda su trajna kategorija i nikad ne prestaju. Ova pjesma je čisto svojatanje teritorije BiH, ali susjedi se nekad prave nevješti, iako će uvijek rado zapjevati. Nažalost, treba biti svjestan te činjenice i uvijek reagovati, jer oni "ne razumiju šta je sporno u tom tekstu".
Pozdrav svim bivsim srbina i hrvatima
Ispravka ..."uvrtanje" ruke Banu Kulinu...
Istorijske su tvrdnje o krstaškim pohodima na drevne Bošnjane i "uvrtanje" ruke Kralju Tvrtku na Bilinom polju. Možeš brisati komentar stotine puta!
Ustašoidni transformersi.. Zamislili misu zadušnicu bobanu! A ovom franjevcu- zar nedavno niste slavili 600 godina od dolaska u Bosnu.
Eto tako se unistava Bosna i Hercegovina !!! Promocijom hercegbosne , nacional klerikalne tvorevine koja je poznata po zlocinima i UZP koji je od medjunarodnog EVROPSKOG suda osudjen za zlocine na 120 godina !!!! FUJ ! I odkud hrvatima pravo da prisvajsju Bobovac i Bosansku kraljicu Katarinu Kosacu , koja je bila kci Stjapana Kosace , koji nije bio ni katolik ni hrvat ????
Ove hercegovce kad vide hrvati iz Hrvatske (protiv koje nemam nista) kazu vidi ovih seljaka i ni ti jedan hrvat pravi ih ne voli jer su stvarno zatucana stoka i nista vise isto kao sto mi Sarajlije ne volimo adano sandzaklije
UZP
I gore nam bilo kad smo vaki kakvi smo
Bolesni likovi. Sjećam se kad su ovaki prekstili Stari Most, ustvari prekrižili ga. Katarina je podržavala Crkvu Bosansku, koji su Franjevci i Katolici izbrulisali sa lica zemlje.
Katarina je u prekrasnom katoličkom Rimu u katoličkoj Italiji. Tamo počiva u prekrasnoj katoličkoj crkvi. Posjeti grob naše voljene kraljice.
I gle čuda pobjegla u Rim odnosno Vatikan gdje je i umrla dok su joj djecu odveli Turci u roblje!WTF?
Zemljo s kim treba državu graditi🤦‍♂️
ne kontam gdje su bili ovi iz sarajeva, sta oni ne slave jer tad nije bilo muslimana ili sta? kakvi debili...