Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atraktivnoj studentici ili studenticama nudim na koriscenje moje \"odaje\" za radi studiranja. Nudim mogucnost \"ucenje zajedno\" dok ona cita ja cu okretati stranice. Semi-atraktivan muskarac sa puno potencijala u svoim ranim tridesetim.
@ JA Moj prijatelju oni su svoju djecu poslali davne 1991 godine..Poslali su ih Od Amerike do malezije...Ovo je prasina u oci , sto znaci od ovog nema ama bas nista Vjeruj mi. Bitno Za sve one koji bi rado da se dokopaju nekog zapadnog universiteta .Savjet je sljedeci. \"Treba htjeti treba smjeti pa da vidis kud seleti\"--Oni malo stariji se sjecaju ove pionirske ...Da prevedemo. Progooglajte ono sto vas zanima aplicirajte, ljudi ce vas primiti, jedino se morate potruditi obezbjediti novac za studij i boravak Nemojte se plasiti moguce je ...Ako pocetak nije tezak onda nevalja. Sretno ..Yass you can..
da je to valjalo ne bi javno oglasavali nego bi guzonje svoju djecu omma poslali