Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jokerx >zato je bolje ukinuti Federaciju da bi bili jednako snažni u svakom pogledu, >političk,i ekonomski... >Kako je krenuo, prije će se Dodik riješiti Inzka nego obratno. ma nabili obojica na kurcine, sto se ba javljas kad si glup?
čobane vrati seeeeeee ovce tvoje ne mogu bez tebeeeee heeeeeeeeeeeeeejjjjj čobane ma vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebeeeeeeeee
i dokle je redaljka na srbojinoj seki?
Treba ukinuti Federaciju, jer svaki kanton svoju politiku vodi i gledaju samo da za sebe izvuku što više iz budžeta.Nema nikakve koordinacije, u prevodu (.ebe lud zbunjenog dok je normalan poludio) Kao što vidite i znate da se RS nikad neće moći ukinuti i zato je bolje ukinuti Federaciju da bi bili jednako snažni u svakom pogledu, političk,i ekonomski... Kako je krenuo, prije će se Dodik riješiti Inzka nego obratno. LP
nije kasno nije,samo zajednim rjecnikom svih Bosanaca moze pokazat da nam nece lopov s laktasa gazit drzavu,pljackat narod i pripremati veliku srbiju. Tuzit ponovo srbiju,haski trbunal za ne presudu ratnim zlocincima srbima,prikrivanje dokumenata i unistavnja dokaza ko glavnog organizatora zlocina i genocida nad Bosnjacima Srbije koja i dan danas krije i stiti najveceg ratnog zlocinca poslije hitlera,to su neke od cinjenica samo ima dosta drugih elemenata napomenut Inzkom i europi ko naprimjer ponizavanje i pljuvanje po drzavnim instituijama lopova doddivljaka s laktasa. Dosta! Podrska Tihicu i svi politicari koji vole drzavu Bosnu i hercegovinu naprijed ZAJEDNO! Sad cemo vidjet koliki su Bosanci! Naprijed! Nema podjele drzavne imovine na entitete u nikom slucaju,to bi bio kraj drzave Bosne i Hercegovine! Ojacat drzavu a ne podijelit ko sto imaju cilj genocidna tvorevina rs i Europa!Brani svoje Bosnjo! BOSNA4EVER!
@ stanoje e stanoje, stanoje... spreman i cekam.
Nema druge nego poslati UDB i OZN, otvoriti ponovo Goli otok i prosiriti kapacitete...bagro jedna balkanska...
Nije kasno,svi Bosanci i Bosanke koji vole svoju zemlju trebaju dobro otvorit oci i reagovat svi zajedno.Demokracija je u BiH,zasto ljudi masivno ne sic na ulice i kazu da je dosta vise igracke i pljuvanja nad ovim napacenim narodom.Svi politicari zajedno i branite DOSTOJANSTVENO i HRABRO Bosnu i Hercegovinu,nemojte vise dozvolit da vas ponizavaju,ucenjuju,manipuli raju i omalozavaju. Drzavna imovina ostaje DRZAVNA imovina a ne entitetska,ne potpisuj to bi najveca greska bila i UNISTENJE drzave!USTAV USTAV i USTAV!Ukinut genocidnu tvorevinu i Jedan predjsednik,jedna policija,jedan parlament! Eu danas nagradjuje serve-srbe za etnicka ciscenja i genocid nad bosnjacima,USTANI TI KOJI volis svoju zemlju pradjedova ne daj da ti uniste tvoj korijen, identiet i imovinu! Hoce OHR i EU raspodjelu drzavne imovine na ENTITETE?ZASTO?Za veliku buducu srbiju,razmisli dobro i tuzi! Tuzit!Tuzba je gora od metka kad ih je vise stotina hiljada! TUZi! BOSNA4EVER!
Berlinski kongres je bio plan unistenja otomanske imperije i kreacije srbije ko nacija-srbin=serv. do tada nigdje nije postojalo serva vec samo sluge koje su halapno profitirale da dodju na visokim pozicijama dok je turska carevina bila na Balkanu. Ima njih sto su usli u Islam i uzeli ime muslimansko i bosansko ime a u realnosti sve radili na rascijepljnju drzave Bosne i Hercegovine,kradje teritorije i identiteta! Eto sad ce reci da su kraljevi Bosne i Hercegovine(Bosnjaka)bili Srbi! Eh hinjski lopovi nemoze vis tak,dokazacemo vam da ste postali od juce i da nemate nikakve korijene ni u Bosni ni na Balkanu sorta primitivnih kozackih brabonjaka dosla iz ukrajinskih pecina srama! Pravi crnogorci su starosjedioci i autohtoni narod serbi su samo lopovska banda primitivnih ubica! BOSNA4EVER!
Treba ukinuti Federaciju a njene ingerencije prenijeti na drzavu i kantone!
Najbolje postavite Reisa, on ionako vodi Federaciju,pa neka malo preuzme i odgovornosti za ono sto radi.
Osvjeziti povratak srba u federaciju da nam ima ko raditi. Niko s njima nemoze covjece. Najbolji su stocari i zemljoradnici u regionu a zdrava hrana je buducnost planete. Ovi kurbati samo svercuju, pljajckaju i izigravaju biznismene, rimska skola, lopovi nema od njih nista. Kazem vam federacija bi se preporodila 101% sa ovim planom. Ja bih odmah mogao primiti dvije familije na imanje i dati im poso. Spavanje free jer ima dovoljno mjesta u stali. Placam posteno, markica jedan dan rada. Pozdrav svima!
a to SAD ko fol nemamo ozbiljne probleme??
Heeeeeelp Bosniaaaaaaaaaaaaaaaaa...nemamo para...help Bosniaks (Note: only Muslim account works) people.
svi ste idioti, Jedan covjek polu crnac polu bjelac sto ima muslimanske krvi, predsjednik amerike sile u svijetu, predstavlja preko 300 miliona stanovnika..a nasi supci iz federacije- hrvoje (katolik) mufa (musliman) i srboje (ordodox)... neznaju voditi obicnu zemlju sa 3 mil stanovnika, pa to je smjesno...popisam se ja na sve vas jer se ja nikada neci vratiti na taj prokleti balkan...idioti nepismeni