Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirsade ako se ujedinis sa ovim otpadom,padas u ocim svima nama koji smo glasali za tebe !!!!!!!!!
Najjači mi je ovaj "Nezavisni" blok koji se hvata za svaku moguću koaliciju...mislim da ne kontaju baš najbolje značenje riječi "nezavisni"
Mirsad nije budala.. Bolji i transparentni start vlade u KS, nije bio do sad. Nisam clan NiP, ali mislim da su do sada pokazali dosljednost svojih obecanja, za razliku od drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sva trojica su igraci SDA . Cilj je raspametiti narod.Puno dreke, puno stranaka...a na kraju svi oni vuku poteze koji odgovaraju SDA. Treba gledati sta ko radi a ne sta prica.Hadzikadic i Sepic se kandidovali za predsjednistvo i uzeli glasove Becirovicu.A Konakovic je drugi Silajdzic.Osniva novu stranku da prevari one koji zele sankcionisati SDA,a u stvari i dalje radi za SDA,ali tajno.
Elmedine trimeri su but zašto
tri dobro ušteljena bošnjaka
kad ćete omogućiti zaposenje bez štele,jer se pravedan i pošten čovjek ne može zaposlit bez štele,kažu ne bi bilo pošteno prema svim ostali zaposlenima koji su zaposleni preko štele.
Hoce Dino da se uvali Mirsadu jer je probaljen kod raje
Ja stranaka i kurca sve tri ne postoje mjesec dana a sad bi i oni neke blokove pravili
Šta će Platforma sa nacionalistima???
Zar i ti Mirsade Hadzikadicu sa tim varalicama?
J..o narod, nek ste se vi dogovorili zbog stolica....
G-dine Hadžikadiću, pa nećete valjda vi gurati SDA otpad !?
Izigraces povjerenje biraca Mirsade, nikako sa ovim hadji šarlatanom.
Koja Bosna,koji blok.Što ga vi dalje”dobacite”od Kozije Cuprije,kruznog toka u Briješcu i mesnice Mujanic u Blazuju
vrati koNju glavu koNjakovicu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Konakovic je latentni homic
Jao face ovog Konakovica isto pavijan. Gluho bilo sve psihijatrija