Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik u Bihaću danas ponovo negirao genocid i umanjivao broj žrtava. Gdje je Milenko Kajganić? Gdje je tužba za negiranje genocida?
dodika stite svi kriminalci iz drzave...bez obzira na vjersku i nacionalnu opredeljenost...a kriminalaca ima najvise u policijskim strukturama i sudovima...
Joj kad procitam ovo po EU standardima pa prvo ste trebali plate po EU standardima osigurat pa onda dalje
SAMO DA POVECAJU CIJENU FUJ OD SVEGA VISE U OVOJ DRZAVI
Federacija,država za budžetskog parazita,kladionice i osiguravajuča društva
Osiguranja imaju svoj kartel i dogovorili se da niko ne daju popust kod pocetnog auto osiguranja . Samo nastavljaju isto ko i do sada .
Inace su vam nakaradni zakoni sa popustom na osiguranje i nije jasno zasto ne moze jedna osoba imati popust na dva vozila, vec se pri kupovini novog vozila mora skidati osiguranje sa starog
Donosi novo poskupljenje osiguranja vozila.. To je ta trojka....
E neka bas. Valjda ce se bolje cuvati auta i smanjiti brzine na putevima
Zašto klix plasira ovakve nejasne informacije, jeli ovo drugačije rečeno podvala za vozače a korist osiguravajućih kuća.
U prevodu sad ca svaka polica osiguranja biti skuplja 200% ( definitivno svanulo)!!!!
Ne pročitaj tekst, ako treba i više puta da skontaš
Bitno je da palacamo putarine a putevi namiz Osmanskog perioda
Dogovore se neformalno osiguranja da svi dignu cijenu za 200% i sta onda?
Pročitaj tekst, to se može desiti ako se ne usvoje izmjene zakona. Imaš sve lijepo napisano.
U prevodu uzimaš najjeftinije osiguranje i ako nekoga lupiš sa takvim svojim osiguranjem nek se udara nogom u guzicu ako naplati 200 km.Isto vrijedi i za obratno.
Ne lupaj gluposti, pročitaj tekst.
Sve je kriva policija i gledanje kroz prste za 10-20 KM to su zločinci najveći.
Ovo je u korist osiguravajućih društava a ne za građane.
Da ako se ne usvoje izmjene zakona, a usvojiti će se.
Dok ne bude da plaćaš onoliko kako voziš i dok kazne ne počnu se naplaćuvati kroz polisu osiguranja nema nam selameta u saobraćaju. U normalnim zemljama svaki prekršaj se obračunava u polisi osiguranja 2- godine a ako sabereš 3 kaze u 2 godine neće da te osiguraju nikako. Kazne za parking se ne računaju a sve ostalo da.
odakle ti ta informacija
Opet obmana u reziji Osiguranja. Drugim rijecima KARTEL! Bez nadzora, Osig. Kuce ce dog cijene izmedju sebe bez da ce morati traziti bez uslova. A vozaci ce morati placati. Isto se desava i sa benzinom, zakonom o marzama, cijenama osnovnih zivotnih namirnica i sl.