Udruženja Srebreničana
0
Moguća tužba zbog uništavanja artefakata
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MISLIO da su artefekti ART SLIKE, FIGURE KIPOVI,.. PA VI STE POTPUNO LUDI.. KORISTITE NESRECU OVIH LJUDI DA VISE OD DECENIJE SIJETE MRZNJU MEDJU NARODIMA, A GOVORITE O MULTIETICNOSTI I SUZIVOTU...\"PRIJE PODNE MISLIM JEDNO..POSLJE PODNE MISLIM DRUGO, A NAVECE OBICNO NE MISLIM NISTA JER SPAVAM..-PROVALI ALIJA I ODE SPAVATI...
Aferim!
PODRSKA ovoj hrabroj inicijativi,haski sud srama pomaze srbiju i unistava dokaze koje su mogle bit izlozene u memorijalu u Sarajevu,vracene rodbini ovak je haski sud dokazo jos jednom da ne stiti zrtve vec zlocince!Tuzit sam i ne cekat na domace politicire,vec sam narod,ovo nemoze i nesmije proc!