Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar nismo ispali veci divljaci od Srba
Zar je moguce ispasti veci divljak od njih.
Seta Bosnjo Bascarsijom i nakon 1km zavrsi u RS, okrene se i ode 2km nazad i zavrsi u HzHb, jadan Bosnjo uzvikne a u pm kako imam malo prostora za setat!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
“impresivni koraci”? gdje to ona živi, sta gleda, cita i cuje, ne znam, bice da ja ipak živim u Novom Zelandu na primjer, pa nista ne znam o BiH....ne kontam!
I ja sam napravio impresivne korake ....Bio sam juce na kafi u Impresu
Sto nije tri pisma poslala ?
Ahaha kako nas loze , 78 posto gradjana za EU ahaha.Pod broj jedan potrebno je glasanje za ili protiv EU i to bez Hrvata , oni su vec clanovi EU.Pod broj dva mislim da bi glatko pobijedili protivnici EU.Bakire daj jos Turaka i Arapa i Dodice daj jos Rusa , pun mi je kyrac evropske dvolicnosti , ona dosla i nesto prica kao mi napredovali hehehe.Je60 ti konj majku zubatu.
ovo je kao u onoj: vjerujete li vi meni ili svojim očima
ona valja bombe a zvizdic je najneinventivniji tip u politici, svaki put ponavlja iste fraze ko papagaj
Ofucanr su im ove fraze. Sta je ba impresivno nigdje s mjesta od ksko ode Peddy. On je znao kako sa marvom
prevoditeljica je hot
Dodick na aparatima, ispucao je sve karte,
nije losa ova teta...postoje momenti kad bi mogla ruke dati i treba je j* sve dok ne smijeni onog blesavog matorog kurvara incka sto nista ne radi osim sto guzi studentice po sarajevu visoko mu mamu j*
Nisam zadovljna sa ovi Politcarima na Balkanu jednisu Pederi, drugi samo obecavaju da ce biti sexa. Nema nista odvas i vase politike kovas jebe smotane.
Pogledajte ovo!!!!! https://youtu.be/oEbRjQvK9u8
Nemojte toliko brzo, zanebesa nam se!
Bla blaaa. Danas kada postajem pionir. Bujrum opet, draga Federika. Ne gledaj čija je reda. Naši smo. Cmok, cmok. Đe li je ova bila? Paralelna stvarnost i zajedničke insititucije.
ne lazi kujo, ima nas i pametnih u bih... ne lazi
Ramheta mi nenina ova ne zna sta trabunja. Da se nije najela bunike?