RTV Vikom i autorska prava
0
Moderno haračenje kmeta Simana
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ BGZ a zašto se to, molim te , ovaj put slažeš sa stavom ovh idiota?????
@cccc vi samo mozete biti vise obrezani, nikako obrazovani.
@oo daj se vec jednom odluci sta si! i jedno i drugo ne mozes biti. ja sam recimo bosanac a zena mi je hercegovka,... geografski gledano, naravno.
http://www.mup.vladars.net/zakoni_lt/bih/Zakon%20o%20autorskom%20pravu%20i%20srodnim%20pravima%20u%20BiH_lat.pdf Zakon o autorskim pravima agencija za svoje klijente radi širom planete..... ne razumijem po kojem osnovu je napisan tekst?
Ja \'smeta od \'kmeta\' - gosp. Vinka Perića, baš ga \'zadade\'. Doduše, nije podvojena ličnost, kao ova \"bosanka i hercegovka\"-pa gdje to može biti pobogu, oboje nikako al\' kad su nam magistri k\'o \'kmet\', šta očekovati od prosječne \"bosanke i hercegovke\" - dakako ove što je to istovremeno, da ne bi bilo nesporazuma. Živjela evolucija za koju je neophodna revolucija! U boj za narod (svako) svoj!!!
direktor, Mr.sci Vinko Perić \' hahahahahah odavno se nisam ovako nasmijao .... pa ovaj je jedino magistar za cuvanje ovaca ---
Jadni vi stvarno, svi su protiv vas :)).Daj pare cobane i tisu
unas tudikana smo svi obrazovati nemere nam vala niko u svietu opepelit kaje tudinak u pitanju obrazovanos
Da li se može Sa-x kazniti za prenošenje govora mržnje...
Čemu prenošenje ovog govora mržnje na sa-x portalu ?! Sramota...
ma mene je stid što živim u istoj \"državi\"...
Tipicni srpsku primitivizam seljakljuk sta reci za ovo pismo koje je olicenje jezika mrznje zlocina netrpeljivosti prema drugima i drugacijem iskreno da je ovo pismo pisao neki bosnjak pisao mene bi bilo stid...
ti nisi obrazovan to je sigurno...
Magistar se jos nije odlucio hoce li pisati ijekavski ili ekavski.
....osim,naravno sa pricom o etno turskim zvucima,jer su Srbi sve iz Turske muzike pokrali,vidi se da ih je turska qita mazila 500 god.Tako se i Seselj stidi svog hrvatskog porijekla pa radikalizira.