Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ozbiljno, nismo znali !!
vas dvoje gore \'\'pipa i rafi\'\' = jedan uvlaciguz vasi u zatamnjenim limuzinama okruzeni coporima medzeda posteno digose federaciju pretprosle godine na nivo bosvane, pa masala uzlaznom putanjom vijugama indirektne demokratije s ergelama /neka mi konji oproste/ domacih i stranih medijator muljatora i s x super vizora ove godine dogurase vijugama pravac do \'\'direktne demonkratije\'\' na nivo zanzibara placenici za lijeka vam trebalo
Dobo receno Raffi,pa naravno kad uzmes u obzir glavnog genocidnog predstavnika rs-ke koji brani rs-ku za svoju vlast i pare!Ukinut genocidnu tvorevinu rs koja je najveca prepreka svom prosperitetu nase drzave! BiH4EVER!
Mjenjaj traktoristu, treba ga zaustaviti da krade i da unistava drzavu BIH, on je najveca gripa za BiH. Ukinuti smrdsku, jer je zasnovana na genocidu.
Treba procitati cijeli intervju. Gospodin Elez iz Srne je nazalost izvukao najtrivijalniju izjavu iz cijelog teksta a sax je bez obrade prenosi.
bez konkretnih prozivki po imenu, prezimenu i vrsti robusne samozivosti, guranja drzave u propast kriminalom, korupcijom i slicnim rabotama, rafi se kao i bajden otvoreno \'\'besplatno\'\' stavlja na stranu egzekutora stabilne, prosperitetne,ekonomski sretne drzave i njenih građana
Ovaj otrkio toplu vodu :)
hehehe
Ma ko izabra takve političare, ne žurite sa obučavanjem političara nego im još malo promovišIte..!!!!!! Orilo gorilo vama je RAFFFFFIII sve OK. PLATICA NA VRIJEME, SVE MOGUĆE PRIVILEGIJE IMATE BAŠ VAS BRIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITDDDDDDDD.,.,.D,D.,D..DDD.D,.D,.D,.! NIJE vam stalo da išta dobro bude.
Jesi i ti otkrio atlantidu...
a svi ameri koji se nesto pitaju postavljaju svoje predsjednike i peko njih vladaju svijetom