Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka pohvala za mladiće, a djevojci puno sreće i pameti.
Plavom telefonu možeš da se obratiš kada imaš neki problem i potrebu da pričaš o tome kako se osjećaš i šta te muči. Osobe koje će ti se javiti će te saslušati i zajedno sa tobom pokušati da riješe problem. Broj Plavog telefona je 080 05 03 05. Poziv je besplatan iz svih mreža Bosne i Hercegovine, a Plavi telefon ti garantuje anonimnost i povjerljivost svih razgovora.
Ko ti minus dade :((( Potpis!! Podrzimo! A momcima svaka cast na POZRTVOVANOSTI!
Divni momci, na ponos Gorazda...
Moze li ko objasniti zasto je skocila s mosta?
Bravo momci 👏
Bravo za nase bosanske heroje! Bosansko srce junacko u njima kuca.
Za svaku pohvalu i ove mladiće treba nagraditi za ono što su učinili.
Bravo momci
Bravo AHMOOOOOOOOO
Svaka čast ljudine
Bravo!! Svaka cast!Ovako mladi a puni entuzijazma i hrabrosti!Nedajmo da nam ovakva mladost odseli i promjeni nacin razmisljanja! Mi smo odgovorni! Svi na Poljine! Kapa dole mladici !
Kupujem SDA botove plaćam brašnom tip 400 a najbolje botine dobijaju bonus osnovnih životnih namirnica
a sto mi ovakvi ne dodju zivjeti u sarajevu, samo neka gamad dolazi a njih imamo na bacanje
imaš ih brate samo ti loši najviše dolaze do izražaja