Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NVO-i su pranje novca i ispiranje mozga mladim naivnim ljudima. Svako ko želi bilo kakvu uslugu prosječnog NVO-a mora da se potpuno proda njihovoj agendi i da ponavlja kao papagaj da je gej ok dok mašeš duginom zastavicom kada i gdje ti oni kažu da mašeš, da žene zaslužuju rukovodeće pozicije dok vrijeđaš i vrištiš na svakoga ko upita gdje je ravnopravnost u fizičkim poslovima. Ovi klinci nisu poduzetnici, oni su robovi bolesnih lobija i to im se vidi u pogledu.
“To znači da mlade osobe u institucijama vlasti mogu volontirati minimalno 240 sati unutar tri mjeseca te da im se to priznaje kao radno iskustvo.” Neka vam ovi uhljebi malo volontiraju, mlade vec pripremate da ce raditi a plate nema. Sve je to lijepo, ali troskove niko nece da pokrije.
OVAJ DOPRINOSIM GA I JA, SLETILA SAM BUSEM U SA, TRAZIM AZIL, NE VRAČAM SE U KASABU BILA SAM NA REDŽALJKI. PRODAJTE TO OKUCNICE KUPITE MI GUZONJERU U SARAJEVU ODO DO AMELE ISFENIRAT KOSICU DA USTEDIM MARKICU A ONDA VOZARIM DO VOGOSCA CITY-a, AL TI RECI DA SAM U SARAJEVU. ps DAJ MUDRI SAVJET MAMICE TI SI SE NAGLEDALA MURACA ŠIROM EX YU, BOSNE PONOSNE PA CAK I ERCEG BOSNE. P E A C E
AHHH PRČČČČ GUZIO ME MENTOR MAMA UPOMOĆ KOME DA SE NAKAĆIM NA TERET?
Lijepe su ovo inicijative i treba ih još...ali dok se god može KUPITI diploma faxa sve je uzalud, onaj ko ima pare da kupi diplomu kupit će i radno mjesto.