Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpska udruzenja njeguju srpske kulturne obicaje,hrvatska isto tako hrvatske kao i " bosanska" s tom razlikom sto ovi zadnji napisu da njeguju tradiciju bih-e .:) glavni razlog sto udruzenja u dijaspori " njeguju igre i pjesme naroda i narodnosti bih" je taj sto bez toga ne bi dobili materijalnu potporu za klubove.:))
svaka cast dijasporu!!!!
Kolo uz gudru
Ja mislio Hrvatsko kult.umjet.dr."Napredak" ili u najmanju ruku "Vuk Karadzic" iz otadzbinske dijaspore kad ono jok.
Aj cure, zene mante se minica dimije su joj dimije su za nasi mladica Cure zene joj cure, zene mante se minica mante se minica dimije su joj dimije su za nasi mladica Ref. Sto si bolan staromodan brale zar ne vidis dimije me pale ja da vidis ti u moje prije ona nosi Adidas dimije joj da vidis ti u moje prije ona nosi Adidas dimije Aj mene mala tako i privlaci sto se prija joj sto se prija po modi oblaci Mene mala joj mene mala tako i privlaci sto se prija joj sto se prija po modi oblaci Ref. Aj dimije su meni najmilije nikome ne stoje nikome ne stoje ko u prije moje Dimije su joj dimije su meni najmilije nikome ne stoje ko u prije moje
Хехехехехе ;)
ja bi jednu onu holandsku hanumu u dimijama ako moze.....
teško jarane te kurawe samo traže holanđane ili švabe 65-70 godina da im budu sponzori
E moj abu, ti mozga nemas ko ni koka. Koji ce k.rac nasim curama te starkelje kad vec imaju pare i papire ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kanite se tih dimija i fatajte se gandze ba
I ja bih brizno njegovao bh kulturu da sam u Holandiji.
Ma popušila bi ti njega meni i za 20 KM u svaka doba, sjedi uživaj ti u Bosni a pusti ti nas dijasporce da se patimo.
Nemojte se patiti u dijaspori, dodjite u BiH pa da uzivamo zajedno. A jos bolje je da ste bili ovdje 92-95 pa da uzivamo zajedno. Za one koji su protjerani tipa Srebrenice i drugih gradova, pa na taj nacin morali otici iz BiH se ne odnosi gornji natpis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)