Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze Bakir, je li hapsenje Fikreta Abdica napad na Bosnjake 😂😂😂
Izdajnik babo nije ni B od Bošnjaka
sve pohvale za mlade SDA nego jel doslo kakvo saopstenje mladih a i starih iz sdp-a vaše stranke itd. ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto Bošnjaci ne nazivaju svoju djecu po svom najvoljenijem vladaru Tvrtku?
@Gudin Potomci ove loze koja je i donijela simbol ljiljana.... Vuk, Vukoslav, Pavle, Dragiša, Vojislav, Hrvatina... Takve bi mladi SDA optužili da su agresori :)
@Gudin nazivaju, samo se ti Bošnjaci predstavljaju danas kao Srbi i Hrvati, mislim na ove u BiH
Ljiljani su u srcu svakoga patriote
Ako je tako, na skupovima antifašista pohapsiti sve ljude koji nose zastavu Jugoslavije ili neke prijeratne zastave od agresorakih republika (Srbija, Hrvatska I CG)! Sve subto bila zvanična obilježja republika!
Kada su bosanski ljiljani postojali u bosanskoj državi dvoglavi barbarski orao je obitavo na Karpatima,matere vam se velikosrpske svetosavske nayebem.
a kad se ceca slika pored ljiljana nikom ne smeta hehe
Živjela Republika BiH,i svi njeni patriotski nastrojeni građani.
Zna se kako izgleda zastava bih. Zastava s ljiljanima su ratna zastava u bih a ne sluzbena. S kontiutitetom ili bez.
Mladi SDA u novoj akciji Zastava Mozes Biti Ti...Stari iz SDA su svojim potpisima podijelili BiH na dva dijela.Ukinuli naziv Republika BiH i manjem entitetu potpisali da se moze zvati Republika i to samo jednog naroda.SDA je najveci neprijatelj Bosnjaka,jer uvijek donosi odluke koje ponizavaju i unistavaju ovaj narod.
SDA je najveci izdajnik ove zastave i svega sto ona predstavlja
Mladi sda nova generacija lopova
djeste mladi Jugendaši
Čemu se mi bavimo u 21.-om vijeku...
aferim
Ljiljani potječu od hrvatsko-mađarskog kralja Ludovika I. Anžuvinca. Za njega se udala Kontromanićka Elizabeta. Ljiljani u Karlovcu su isto od Anžuvinca.. Tako su došli u Bosnu. A ne iz Francuske.
Idioti seljački, maltretiraju cijeli Balkan
Ono se jos bavi zastavama I kaznama. 10.000 migranata nam Hoda po ulici. EU nas zatvara.ili je ovom SDA kadru drago jer ce Im imati ko hale cistiti za 550 maraka. Ljudi smatraju to provokacijom levat dobio kaznu I sta sad?