Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahahahahaha kakvi imbecili
Ja sam ponosni seljak koji zna razlikovati ko je imbecil, ko uhljeb, a ko radnik!
Noooroood znooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mladi ublehaši koji po direktivi staronja iz SDA, eto k*o nešto i traže i protestuju. Dječurlijo! Gdje ste bili kada se GRAS pokrao do feninga, gdje ste bili kada su se nabavili raspiratori"ubice", gdje ste bili kada saobraćaj nije funkcionisao slabo ili nikako???? Ublehaši vođe žutalja i Zahiragića, sram vas i stid bilo. Dok su vaši krali, bavili se lopovlukom svake vrste, šutili ste. Sada, kada se radi, eto digli ste predizborni glas da niko i ništa ne valja, FUJ!
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHSHAHAHHAHSHSHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA.....HAHAHHAHAH..I OPET HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH
hahhahahahahhahahahhahahhahahahajjajajajjajajjahahahhaha
Pitam se gdje je ovaj mladi i "samoorganizovani" narod, željan istine, pravde, transparentnostii i progresa, bio, i zašto nije protestvovao u aferama Asim, "podmažem ga gdje treba", slavnom slučaju "Malinar", i ostalim inim aferama koje su uzdrmale već dobro posrnulu SDA. Da, pruga sporo ide, ali ne bi to ni SDA brže radila, bar sudeći prema onome kako već 30 godina mažu narod očima i gude laganini šta god započnu.
Klinci idite klikera da igrate! Provjerite koliko koja trasa autoputa kasni! Na pogresnom mjestu protestvujete!!!
Ma polako nek ne puca malo se strpiti jest ćemo zlatnim kašikama
SDA ljakse kasni na fakultet 😂😂😂 sta da kaze profesoru 🤣🤣🤣
A zadovoljni ste sa Novalicem i Sarajevsko trotoar damom ,SEKOM koja parkira auto gdije hoće. Ma rastjerat tu bakru treba pod hitnoj
Ima li kakav protest za tunel Hranjen i 25 godina pljačke sopstvenog naroda?
Ovo ni Nadrealisti ne bi uspjeli skecirati - ko o cemu Karadzicevi sljedbenici iz SDA o reformama, postenju, probijenim rokovima Samo ih treba piztati za respiratore i tunel Hranjen, izmedju ostalog ;)
Nemam mozga ni manire, volim te Izmetbegović Bakire!
Mene stid ispred njih.
Omladino draga, indokrinirana i prevarena, nekad je SDA bila narodni pokret Bošnjaka, da bi od Pokreta prvo postala obićna Stranka, pa na kraju čisto KRIMINALNA ORGANIZACIJA koja više uopće nema kredibilitet (ugled) i INTEGRITET da uopće zastupa Bošnjake i da se bori za državu BiH.
Napisat' im kazne sto se krecu po gradilistu bez dozvole i bez zastitne opreme.
sendvič i sok čuda čine
kad cujem ovo mladi sda odma me natjera u wc