Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi SDA ili u prievodu buduci uhljebi ili nova generacija grobara bh. drustva
Jedina istinita rečenica u saopštenju Nermina Nikšića jeste ona u kojoj priznaje da nije lider bošnjačkog naroda, pa čak ni vlastite stranke, već blijeda marioneta tzv. 'srednjeg kadra' u SDP-u, među kojima su pojedinci proveli period 1992 - 1995. u Srbiji, i kojima nikada nije ni bio interes da se utvrdi odgovornost Srbije. SDP je izdajnicka i neprijateljska organizacija koja zeli da umanji znacaj agresije Srbija na BiH.
E cuj Niksic nesto osudjuje, pa ovo stvarno nije normalno, bolesniik. Partija im se totalno raspala, Predsjednistvo te raspadnute partije zavadjeno i posvadjano, svi pismeni, obrazovani i moralni ljudi su ih vec napustili, ostali samo oloss, propalitetii, nepismenjaci, reketasi, nepotisti, koji su se drznuli da postavljaju na direktorske funkcije osudjene za ratne zlocine koji su ubijali i spaljivali neduzne civile i zaribljenike i tako SDP funkcioneri osramotili casnu borbu nase Armije RBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
je li još predsjdnik mladih SDA Salko Zildzic sa svojih skromnih 39 godina?
Napadi Niksica i propalog SDP-a i njihovih kantonalnih satelita na predsjednika SDA Bakira Izetbegovića predstavljaju izraz kukavičkog mentaliteta tih stranaka, čija rukovodstva nikada nisu pokazala spremnost da preuzmu odgovornost za sudbinu države. Odluka predsjednika Izetbegovića da politički i logistički podrži agenta BiH u pokretanju revizije bila je jedina ispravna i moguća. To je bilo tako 2017, a tako je i danas. Bravo LIDERU IZETBEGOVICU.
Familija Zivkovic je unistila ovu drzavu i narod, vise nego svi okupatori u zadnjih 1 000 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedina moguća i logična odluka da podrži agenta za kojeg je znao da nema legitimitet i znao je da će time upropastiti sve šanse za reviziju presude. E baš ste pametni kriminogeni mladi SDA-ovci. Lider koji je rat proveo u trezoru Narodne banke, umjesto da je uzeo pušku kao i svi obični građani i išao na frontu.
Mladi SDA 🤣🤣🤣🤣🤣
To su nasi graditelji autoputeva, hidroelektrana, eko zona na Treskavici i td. Bas su onako napredna, proaktivna asocijacija :)
Vi ste pi*ke mlade, koje daju guz sefovima posao
Jadan onaj ko je mlad a SDA politika mu bliska!!! taj dalje od Ilidje ne vidi!
Jebes buducnost sa ovakvom omladinom
clan neke stranke niko, ama bas niko nije iz patriotskih razloga nego radi licne koristi. neka vas je sram i stid, bijedo ljudska.
Mladost imamo zato da cinimo gluposti,a starost da za tim glupostima zalimo.
SDA mladež.... 😂😂😂😂😂😂😂.. Skupina zatucanih umobolnika .
SDA MLADI; STVARNO JA IH OD SRCA ZALM. TU SU NOVI A.SARAJLIC, J.TUFEKCI, ZUKICI, GENJCI, DJAFEROVICI I SVA OSTALA PLEJADA UHLJEBA KOJA SE IZJASNILA DA NECE U NATO, DA SE NEBI NALJUTIO TRAKTORISTA I KAMENJARSKI TAMJAN.
Poserem se na hitlerovu.. Pardon sda mladez!!
Mladi SDA, zahvaljujući kriminalu, mitu, korupciji, i nepotizmu svojih stranačkih kolega, žive u osmoj najjadnijoj zemlji svijeta. To im ne smeta. Ne smeta im ni što su otjerali na hiljade Bosanaca i Hercegovaca iz domovine, jer zbog njih ne mogu dobiti posao, iako su stručniji i pismeniji od njih!
Mladi ili mladi Mladi ? Jel' iz ''tabačkog mesdžida''?
Mladi SDA, stasali na kriminalu roditelja i vjeri na baterije, ne mogu dijeliti moralne lekcije bilo kome!
@Spmt4 SDA biznismen opet postavlja pitanje na pogrešan komentar! Ništa od toga nisam spomenuo!
@Spmt4 Naravno da me dotiču, ništa ne rade, nepismeni su, zaostali su, nekompetentni, sa kupljenim ili falsifikovanim diplomama, bogate se, vedre i oblače, opljačkaše i unazadiše sve, a radnik u realnom sektoru više radi za njih nego za sebe! Đubrad parazitska!
Ovi mladi iz SDA su budućnost ove države. Zašto? Zato što neće osjećati potrebu da bježe van.