Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oružana revolucija i narodni bunt
Cuj ovo. Stavili kao rjesenje "obrazovanje potrebnog kadra: zanatlije, administracije, inzinjeri, veterinari, poljoprivrednici." ADMINISTRACIJE i VETERINARA. Odma znas da su sponzori ovog "projekta" jedan od onih udruzenja za pse i uhljebi iz vlade.
@izKrajinesam2 Eto bas ce veterinari i jos vise administracije rijesiti probleme nezaposlenosti, korupcije, itd. u BiH 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smanjiti neekonomske plate svim politicarima i i ukinuti bespotrebne nadzorne odbore.
otići u njemački i odreć se bh državljanstva!
Dusanka platno belese kraj Miletovi izvori .....:))))
Žali Bože ovog platna i to 100 metara moglo se 50 majica sasiti. Ps: i to dugih rukava
"Mladi imaju priliku dati svoje rješenje problema iz četiri oblasti. Prvo je okoliš i iskoristio sam priliku da i ja ponudim rješenje, a drugo je obrazovanje jer je to uvijek važna tema. Treće je zapošljavanje .... Koje li poremecene vrijednosti cccccc, na prvom mjestu je obrazovanje i prosvjecivanje jer obrazovana osoba ne ceka da ju neko zaposli nego sama sebi stvara zaposlenje podizanjem guzice i zasukivanjem rukava , a kao takva vodi racuna i o okolisu!!
I naravno uporedo sa obrazovanjem je gradnja suzivota i medjunacionalna i medjureligijska tolerancija sto u BiH iz prilozenog nije slucaj jer se od muslimana omladina ocekuje da tolerisu SVrbe i Rvate dok sa druge strane SVrbi i Rvati Bosnjacima opsoravaju i sami maternji jezik !!!!
Oni bi platni spisak mjesto platna! Sabur!
Vala i ova omladina kenja , shvatite da se ovdje stanje nikad neće promjeniti na bolje, idite iz ovog jada i čemera dok možete.
Povjesati politicare na trgu
Ne zna se ko je u vecoj letargiji, mladi ili stari, prvima daj cenera za kafe, cigara i kladionice i mirna Bosna, a djuturumima samo obecaji da ce im se penzija za cvaju povecat i show se nastavlja, kriminalna, koruptivna hobotnica moze da funkcionise po obicaju. Kakvi mladi u BiH, to je smijurija poklopljena po usima koja uziva u koruptivnim fakultetima, i ocjenama preko stele.
Wigemark podjelio balavcima krede i papira a od njihovih baba će kroz akcize na naftu (za koje se LIČNO zalaže) obezbjediti svoje 119 koljeno...da živi u medu, mlijeku i rahatluku... A vi samo crtajte :D
Ako napišete ukidanje entiteta i kantona onda ništa od te pisanije. Ne daju ono svojih 180 fotelja koje pojedu pola budžeta države.
Uhapsiti sve kriminalce u vlasti! I iz ove sadasnje vlasti i iz prethodnih vlasti!
Eh djeco moja malo je 100m,treba tu i 100km da bi se svi problemi naveli
Nema rjesenja i nece ga biti! uci engleski,kineski,njemacki i bjezi
Svi znaju sta je pravo i jedino rjesenje da bismo isli naprijed - ukinuti kantone.
Kako? Jesmo nekad culi takav prijedlog od vladajucih i zasto ne?
Duduke, riđobradi i potrčko zapalili telefon kod klixa pitajući kad će moći početi čitati sve što ste napisali
Nakon performansa ugasite mjesalice i smotajte kablove a platno isijecite na manje kako bi moglo posluziti kao toaletni guzni brisac u predsjednistvu, vijecu ministara, predstavnickom domu i domu naroda, posto njih otprilike toliko sikira vase misljenje da ce prosto svi redom proljev da dobiju pa ce im trebati materijala za brisanje guzica pa platno moze idealno da posluzi u te svrhe. Bolje da ste pred ambasadom njemacke trazili da vam odobre radne vize da se cupate iz ove vukojebine.