Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čeka ih straža raširenih ruku,za 680 km spavat ce po nekim polu raspalim objektima koje niko nije obnovio od titova doba!
"rezultati testiranja su odlični, naročito djevojaka koje su ostvarile zavidne rezultate",-garantujem da će veliki broj djevojaka biti primljeno. Dosadilo oficirima da gledaju samo mudonje. Živi bili pa vidjeli.
Vratite vojni rok ne pravite privatne vojske koje ce nato slati po svijetu da ubijaju civile!!
Ne žele.. nego nemaju bolje alternative
Pa ja lezi hljebe da te jedem parola
Broj kandidata za rad u policiji i vojsci je ozbiljan pokazatelj. Kada je SFRJ dostigla određene standarde, milicionari su dolazili iz škole unutrašnjih poslova ili 6-mjesečnim kursom nakon SSS. Danas u vojsku i policiju na mjesta stražara i pozornika se prijavljuju diplomirani ekonomisti, pravnici, magistri. Eto vam obećanja iz 1990. da ćemo biti Austrija i Švajcarska čim "otjeramo omražene komuniste". Otjerali su narod u bijedu i vratili u 19. vijek.
Ovaj što priča je već sredio prolaz za 20 svojih, vidi mu se na faci
Kladioničarske snage.
Ne kontam da se ovoliki broj prijavi za plaću od 700 KM koju moze zaraditi u bilo kom kaficu. Zbog ovakvih vojnici i podoficiri OS imaju mizerne plate .
Ma gdje ce mladi htjeti u drzavne jasle, kad mogu raditi na crno za 500KM!!
Zele svi u vojsku da se uhljebe, a da izbije rat, pobjegli bi svi u Minhensku brigadu.
ja mislim da je to vec preslo u jedan dobar korpus recimo, Minhenski korpus
Mjesoviti minhenski korpus sastavljen od srpskih, hrvatskih i bosnjackih "udarnih" divizija, sa motorizovanim BMW-brigadama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mladi bi pojeli i da prostiš gov.. za pare, ljudi situacija je teška jako teška
disu kasike zlatne
Vojna akademija učinila svoje ❤
Mediji pripadaju establismentu zbog kog mladi i nemaju drugu opciju.
da se u vojsci ostaje do penzije, bilo bi 7000 prijava
Bolje bilo kakva plata nego plazanje po gradskim setnicama i zivot na grbaci roditelja ili u pljackanju.