Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast, ne smijemo nikad zaboraviti, iako će biti podvala da to uradimo !!!!!!
Ovo je svakako za pohvalu... Za razliku od onih koji bi trebali napraviti nastavni plan i program po kojem će djeca naučiti kako se zovu brda sa kojih su granatirana, kako se zovu ljudi iz njihovog grada koji su goloruki izlazili pred tenkove, te koje su naše Prva, Druga... Ofanzive. Između ostalog.
RESPEKT !!!
Moje duboko poštovanje! Originalan način, da pokažemo suosjećanje žrtvama zločina, onoliko, koliko je u ovom trenutku moguće..
hahahaha there he goes again
@indijanac_ E jesi indijanac.. Ostao si mi dužan odgovore na moje upite. Nemoj sebi dopustiti, da ti se komentarisanje svodi na presušene fraze, koje nemaju ništa zajedničko s predmetnim člankom, pokaži malo više angažmana..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)