Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK prvo, ne moras pisati velikim slovima, svi mi vidimo dobro a isto tako smo razumjeli sta si htio reci svojim velikim slovima. Mislim da tebi nije dobro, ha, sta ti mislis? Podrzavam komentar da treba pronaci tvoju adresu i malo te protrehati a \"Radoznali\", kako ga znas iz vidjenja, pljuni ga jednom i za mene, bas bi mi bio gust da ga pljunem, al ono, znas, pravo...gade bolesni, fuj, bljak si, ma znas, ne bih nesto ni pljunula na tebe, ma ni stapom te dotakla.
Nije mogao prežaliti što je otišao iz Sarajeva.
Akademik mislim da pretjeruješ u svojim komentarima na vjerskoj i rasnoj osnovi.Nadam se da će gospoda sa portala skinuti tvoj Client IP Address. pa ti zabraniti pristup na ovoj stranici.Sa ovakvim komentarima ne samo da vrijeđaš narode u BIH nego vrijeđaš sve muslimane svijeta.Ako si zaista toliko hrabar zašto ne napišeš puno ime. I ostali komentatori bi mogli biti malo umjereniji.Gospodin Ivanić je jedan od razumnijih političara u ovoj zemlji i želim mu brz oporavak.
Radi tvog zdravlja, a i radi nas ( da vas \"pametne\" europejce ne slusamo) je bolje da i ne dolazis! Radi tebe...sjedi gdje jesi, mozemo mi a i moramao bez takvih! Pozz
Da se sto prije oporavi...
jest AKADEMIK je jedan kretenko sa naocarima,nema oca, a staru mu zigu jedan terenac iz zivinica,necu da kazem odakle je, al mi je njegov jaran reko da kao zeza lijeba na ovom sajtu, terenac je bosnjo...stvarno si dzubre levatu jedan jer te znam iz vidjenja...
@AKADEMIK ....sto si se ti nesto nagorusio na reisa....da ti ga nije uvalio cerki,sestri ili mozda mami a ti onako pokunjeno gledao iza coska pa ti se vremenom nakotila mrznja u tebi....
@AKADEMIK ....sto si se ti nesto nagorusio na reisa....da ti ga nije uvalio cerki,sestri ili mozda mami a ti onako pokunjeno gledao iza coska pa ti se vremenom nakotila mrznja u tebi....
Ne razumem, bar svi vi u lepoj Bosni i Hercegovini imate prelepe planine,brdasca,livade,jezera,rechice itd. Rad red i disciplina,fizicka filskutura. U zdravom telu zdrav duh. Setnja uz blagu uzbrdicu svaki dan.
krme debelo
ma seri ga :-)))
ni jedan od bh politicara nece dozivjeti - prezivjeti mozdani udar - iz samo jednog razloga... Ivanicu zelim dobro i zdravo srce... da kuca za nasu jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu :)
a vi to ko jedete nesto bolje od njega? Bosanci jedu grozno smece svakodnevno, klinike pune bolesnih. Ko normalan u svietu jede pastete i salame, masnu i premasnu janjetinu, 20 godina staru govedinu, svinjetinu, sireve koji su zabranjeni u EU....nigdje salata ni svjezeg povrca.
krepo krmak dabogda
Infarkt - Kakav god da je, od srca je!