Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ista govna kao i kod nas u federaciji
isti lopovi sto se tice novca,ali nisu genocidasi,:)
HRS zato ti prave genocid po dzepu :) al neka, bolje da te tvoj krade, jel tako ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pitam se pitam, a kad ce na robiju??
Што га сад не ухапсе? Само помисли на Будимира који је ухапшен због рпимања мита. Амери би га истог момента ухапсили, једностано немају јасних доказа протих деспота. И кад оде са власти биће исто.
Prevod s Cirilice na Latinicu: Sto ga sad ne uhapse? Camo pomislih na Budimira koji je uhapsen zbog primanja mita. Ameri bi ga istog momenta uhapsili, jednostavno nemaju dokaza protiv despota. I kad ode sa vlasti bice isto. Arpecop, za nas sto ne susrecemo cirilicu svakodnevno nije ju lako citati, kao u prvom razredu, svaku rijec citam slovo po slovo.. Pisi na latinici, jednostavnije je nama, a tebi svejedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cinjenice i brojke sa prethodnih izbora dokazuju tvrdnje ivanica.... dodick je je dozivio fijasko na prethodnim izborima,sto je pokazatelj da je krmku kraj jako jako blizu....
Najljepsi citati politicara, ukljucujuci Dodika :D http://www.youtube.com/watch?v=T7FIrq2Sa9c
i bit će "dodik poslije dodika"...
IMa pravo coek :) a poslije pada s vlasti, idu ostale sankcije i prekrsaji :) samo nema muda rec :) jer pocelo bi cinkanje jedno drugih :) Poznato je kad je dodik sinu poklonio 3M eura, kad je neko od politicara nesto prigovorio?, boje se a znaju i sami da lagano dodje dodo i kaze pa sta ako sam i ti si svom sinu il svom hasi,husi,jovanu,jozi dao i tak to ;)
DO DICK, DO DICK, DO DICK ;)
TUČA U TURSKOM PARLAMENTU: http://www.youtube.com/watch?v=TtjGxmFu97k
Pred kraj ove godine očekuju se i tuče i samoubistva u RS parlamentu.
popadacete svi skupa ;)
singerica.mashine 11.01.2014. u 21:14 81koji si ti seljak, piše se patrijota a ne patriota, nepismeni kretenčino e nabijem ti staru necu rec u p**u izostavicu jedno slovo,ja jesam selja a sta si ti masina za proizvodnjiu stamparskih gresaka.
ja sam htio biti ironičan jer si napravio desetak grešaka u tekstu, pogledaj malo svoj tekst patriJota sam stavio jer si ti ubacivao j gdje ne treba.
majorFehim Musakadic 11.01.2014. u 21:06 17Nisi naveo ciji su ovi sto kolju po Siriji zene I djecu, SDA ili SDP E oni dok stignu i ako kolju mada nevjerujem oni se bore za neke ideale al nekolju nemoze to Bosnajk ,ali i kad bi klali kao sto ti napisa nemogu stic srbe za 50 god sta su oni uspjeli za 4 god pobit civila,ali kad je bilo stani pani cetnici pobjegose za dva dana iz HR a Dudakovic zauze z 5 dana kao ssratko za cetiri god et kaki ste borci samo ste znali klat one Jugoslovene Bosnjake koji nisu stjeli da ratuju a one sto su se oduprli oni su jos zivi ili su poginuli casno. Lahkoj bilo ubijat civile iz Srebrenice kad im UNO oduzo oruzje,ceto vraticemo kadli tadli al sve sto vise godina odmice vise kamate.
Prije nego pobjegne za Rusiju treba pripremiti Policiju, kad padne na izborima spremiti ga u zatvor i oduzeti svu imovinu.
To će ga Fahro. Ha.Ha.Ha!
Rece covjek koji je prodao i posjekao vise od pola srpskih suma u RS. Ma mars sve jedan u pm...
Srpskih šuma? ja provale !! haha
splif@ glupane jesu mozda bosanske??? Sto ih vi nesjecete kad si tako pametan a?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki Srbin u nakaradnoj izdrkotini RS je isti QRAC................Ivaić samo može bit još gori od ovog Do-dicka (engl.dick=QRČINA)
E evo Omeriovih idiotluka
Ko vas hebe i vas i Dodika i Bakira i Radoncica i sve redom Vi se tu svadjajte ko je srbin ko musliman ko zidov a ja odoh nesta fino da radim ne mERem vise da vas citam....MRS
DODIK je jedna obična bubuljica na tijelu BIH koju treba istisnuti...
http://www.klix.ba/profil/strasni-lav istisnuti se n e m e r e t e vise findjanci
http://www.klix.ba/profil/madskillz33 svi vi BOŠNJCI pravoslavne vjeroispovjesti mrzite zemlju u kojoj zivite.. pitaj DO_DICK a sta mu piše na ličnoj karti... BOSNA druže BOSNA..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nek padne prvo nacionalizam u ovoj državi a tek onda političari koji se istim služe za dolazak na vlast.