Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazu poturice sestricu im
MACA KOLAC JASENOVAC
sta je labude ne svidja ti se...a moze ova-SRCE BUBREG PLUCA ZIVJELA ZUTA KUĆA,dobra rima a
Moze,kada se Viktor Bubanj pretvori u memorialni centar za stradale sarajevske srbe.Do tada DREAM ON.
Ispred ove rake treba da stoji Jelena Topić.
VIDIM DA BI BALIJE UKIDALE R E P U B L I K U S R P S K U.A UBISE SE OD NAVODNOG PRKLAMOVANJA DEMOKRATIJE A TO JE OPET U ISLAMU NESTO STO NE POSTOJI.ISLAM POZNAJE ISKLJUCIVO TEROR I SILU U RAZNIM OBLICIMA NPR TRETIRANJE ZENA KAO PREDMET IZIVLJAVANJ,RAZNE VRSTE SUROVOG FIZICKOG KAZNJAVANJA I ZLOSTAVLJANJA ITD POZNAJUCI VAS BALIJE I VASU DVOLICNO PODMUKLU POLITIKU SRBI SU I STVORILI REPUBLIKU KOJA IMA SVA OBELEZJA DRZAVE. STO PRE PRIHVATITE REALNOST POSTOJANJA REPUBLIKE SRBSKOG NARODA LAKSE CETE UREDITI I ZIVETI SVOJE BEDNE TERORISTICKE ZIVOTE.
Mihajlo, razumijem ja tvoju mrznju kad ti je baka primila 500 godina muslimansku karu a ta tvoja republika.... sto nije priznata nigdje ? pa tvoja sumska je pred kolapsom dijete drago jel nevidis da je i dodik poceo vec zeljeti muslimansku karu kao cijeli tvoj narod 500 godina a kao zadnje.. *** ti ja mrtve i zive.. svuda i svima ste popusili.. od slovenaca pa do albanaca, usta su vam puna
Dobra neka "OBELEZJA DRZAVE" Zastavu trobojku - dali vam je turci 1835 - citaj: Sretenjski Ustav - Radoš Ljušić (poznati srpski istoričar) u knjizi ”Kneževina Srbija (1830-1839)” 4C ocil - Ta “slova S” u stvari potiču od četiri vizantijska slova B: “Basileus Basileon Basileuon Basileusin” (Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων), u značenju:”Car Careva Caruje (nad) Carevima - Stefan Lazarević je samo preuzeo vizantijski grb 2-glavog orla dobili od Vizantije kao poklon kada je Lazar dao svoju kcerku za udaju veziru - taj orao je modifikacija orla nosenog na stitovima osmanlija u kosovskoj bitci "boze pravde" - napisana 1872 prvi put u čast punoljetnosti kneza milana obrenovića - zvala se orginalno "knez Milana Bože spasi" - koji se na turskoj strani borio 1887-88 protiv rusa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pod hitno ukinuti RS i sve njene genocidne institucije, ovo je krunski dokaz na koji način i kojim sredstvima je nastala ova genocidna tvorevina!!
@losblancos Krunski dokaz je u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari, ovo je nažalost još jedan u nizu nepobitnih dokaza, inače potpisujem izlaganje.