Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je rekao da blokade NE FUNKCIONISU?!?!
nemoite se cerecit
Nije to nikakav kinez rjesio problem, oni su samo pragmaticni (ko ne zna znacenje nek pogleda Vujakliju 1959). Ovdje su Hercegovci, pretezno hrvatskog porijekla/podrijetla ti koji su istrajni. Disciplinirano i hrabro svaki dan blokiranje ceste! A ne ko ove pi....ce kod tunela Vranduk i Crnaja, ili u Sarajevu puste da im se pos... na glavu! Za revoluciju treba imati mu..! Ne dobija se nista na lijepe oci! N.B. nisam iz Hercegovine vec iz Bosne (iako je sve BiH) al' treba posteno priznati.
Također, treba pošteno priznati da se ne kaže rješio, nego riješio.
To stoji, i pored upo*nosti i mu*a, potrebno je i mozga...Vidjeli smo u nas proteste prije 6-7 godina, ne zna se ni za sta smo protestvovali....Glavni cilj bio udaraj policiju....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kritikuje se Izrael a poslovi se daju kineskim firmama uprkos tome sto je u Kini milion muslimana zatvorene po konc-logorima i sto kineska vlast masovno rusi dzamije. Toliko o takozvanom obrazu i moralu takozvane bosnjacke politike i islamske zajednice.
Ja se samo nadam da im ove kineske fime ne placamo mi iz hrvatske, bagro hdz-ovska! Pod hitno ukinuti dvojna drzavljanstva! Dosta vas je!
De prdo ne glumataj Hrvata. To jr vas neki
To je vas neki opsesivno kompulzivni poremecaj da radite.
Kako Kinez brzo riješi svaki problem ;)
Made in china