Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA VAM CAST I NEDAJTE TAJKUNIMA NAPTIJED
Ko sta mnoze bakiru i nacionalnim strankama zabraniti....
Može !! Itekako, vile i motika u pakaš, pa da vidiš kako cvile
Jel ova centrala namještena fašističkom HDZ ili SDA tajkunu
SDA..
@SDAovacUdimijama SDA kriv. Odobrenje izdato u Travniku iako je vec iskoristeno i vise toka rijeke nego zakon dopusta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NARODE, SVE VAS POSEREM OSIM HUREMA. HUREMOM ĆU GUZICU OBRISATI. :D
Svaka cast. Samo budite ustrajni
PITANJE KLIX - u I REDAKCIJI ODITE NA VILSONOVO SETALISTE DOLE PREKO PUTA CAFFE BRISTOL IMA ONAJ ZELENI ZELJEZNI PJESACKI MOST.TU JE PRED PODNE RADZENO ASFALTIRANJE MOSTICA I POGLEDAJTE KAKO SU OSTAVLJENE OSTRE IVICE SA STRANE PJESACKE STAZE POGOTOVU ZA STARE OSOBE,KOLICA A I DAMU DJECU.OVIM PUTEM MOLIM I OSTALE MEDIJE DA ODU PA DA VIDE TAJ FUSERAJ OD POSLA
Bravo! Od turizma ce ljudi nesto i imati...od hidroelektrane nista...samo ce neki tajkun jos vise da se bogati na račun prirode!
Koliko ja znam mi ne ovisimo o drugima u pogledu električne energije i elektroprivreda izvozi sav visak struje.
Ne daj te rodne grude i prirodne ljepote za koju ste ginuli u ratu, tajkunima, lopovima i krimosima koji bi vam i rodnu grudu prodali za svoj profit!!
Ne znam baš sad. 2008. su ovi mještani kao i većina BiH podržali preglasavanje HDZ-a i ovu šumu kao i pitku vodu u blizini dali da upravlja federacija a ne općina i poklonili 50 godina pitku vodu zenici koja uredno to naplaćuje od svojih građana. Vitez ostao bez svoje vode. I sada općina nema mehanizma da zaštiti ovo mjesto, kad njime upravlja federacija!
bome ne bi se ljutio da me ova plavojka tijelom blokira... da joj kažem "hoš da projdem krozate..."...
Znaći ...nemere ni ova....nemere ni ona kod Vranduka....u Čaplju i Vrhpolju na Sani također nemere ... nemere ni Rmanj na Uni .... Zato piči Alonzo ...proširuj Kakanj Tuzlu ... jel to dobro
a znamo li koliko je nocenja ostvareno na ovom biseru ljepote, koliko je fiskalnih racuna izdato i gdje vode septicke jame ovih mjestana?
Bio je onaj Srbin tamo, on je meni se čini iimo to za lličnu upotrebu u po rata. Dobar narod.
Jedna hidroelektrana,dobit 80000km mjesecno,ciste zarade donosi..
Bravo, samo naprijed! nedajte sda-američko-arapskoj mafiji da uništi Bosnu!!
SVAKA VAM CAST I NEDAJTE TAJKUNIMA NAPTIJED
Nisam za unistavanje prirode, pogotovo planinskih potoka i rijecica... al brate seru kad pomenu turizam. Koji ba turizam? Rostlji vikendom od prvog maja do jesenjih kisa? Cemu i kome minicentrale kada se ima i vise nego dovoljno potencijala za "normalne" elektrane na vec unistenim rijekama Bosni, Drini, Neretvi i Vrbasu... kada ima potencijala za vjetroelektrane po planinskim masivima gdje nema puno ptica... kada se moze povecati kapacitet postojecij termoelektrana itd...
@korisnik1234 pa da, ponasaju se kao krivolovci... hinjski pa ako prodje prodje.
Hoce li mi neko obrazlozit zasto se ne slaze sa napisanim stavom? Cisto info. Jel to neko lokalna izletista smatra turistickom ponudom, al ozbiljno? Jel to neko smatra da nam ne trebaju elektrane, tamo gdje vec postoje i tamo gdje se nece puno uticati na prirodu? Jel to neko fakat skontao kao da sam ja za izgradnju mini hidrocentrala na ovom ili bilo kojem mjestu? Hvala.