Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota šta je SDA uradio od Tuzle, četnici nam nisu mogli opepeliti, ali su nas SDAovci istrijebili
i da se razumijemo, ye__be mi se za onog šizofrenika Jasmina ali ovo je federalna odgovornost .. znači SDA
@zbrojovka ne moze ateizirana komunjara biti kriv, jel de? jes da ateizirane komunjare vladaju tuzlom, opet sda kriva? hahahah. da nije mozda isil kriv?
Ko zadnji izadje iz BiH nek ugasi svijece
HOP ŠIČKI IMA IZAĆ🚇🚇🚇🚇🚇
Dobro je dok se gradi. Mada je sada i sezona svitaca, tako da bi se moglo usparati koja markica. Treba se ugledati na njemce koji uvijek stede gdje mogu.
Patrick Ewing, jugoslovenski inzenjer Izmislio struju a mi preuzeli fenjer
ovaj Roko što pali svijeće je glavni kočničar što ova dionica puta nije riješena,to je onaj desno što mu motor visi na drvetu
Mislim da se ni u Africi svijecama ne osvjetljavaju putevi!! Za to postoje adekvatne rasvjete i fluorescentna oznacenja koja se postave sa rasvjetama tako da nema nikakvih problema... mada za nas Boooosnje i nasu vlast je postavljanje oznacenja naucna fantastika a kamoli neki veci projekat!!!
Hebo majku,tolki problem osvjetlit "gradiliste"?
Tuzno Boga mi da se neodgovorno ponasanja placa ni manje ni vise nego ljudskim zivotima. Gospoda odgovorna za to, takve stvari ne vidi. Jer sjedu u sluzbena auta ( i dedo im se voz'o u sluzbenom audiu osmici 😀) sa blinkerima i samo prolete pored takvih djelova. I veze nemaju s kakvim stvarima se mi vozaci susrecemo.
Povezite autoputevima Sarajevo, Zenicu , Tuzlu, Banjaluku, Mostar... MIslim da je je postojeci AP ZE-SA do sada spasio stotine zivota.
Zato Jasmin Imamović gradi panonska jezera,da se narod ima gdje okupati dok se probije do Tuzle preko ovih kozijih staza do grada.Bruka i sramota i ruglo od grada.Ja radim u Tuzli i svaki dan se vozim ovim tzv.cestama.
Gradonačelnik Imamović umjesto da "krpi rupe" i postavlja uličnu rasvjetu... on jadnik gradi karijeru kampanjom zasnovanoj na za sada nerealnoj ideji da ukine kantone u FBiH
Imaju li auta ugrađene farove ?
@DjangoDjulaga Nemoj sad pretjerivati
Kako kurave svijetle navece ej to je cudo
Tako i treba kada su politicari i odgovorni 500.000 zaposlenih na Budzetu invalidi u mozak
@SarajlijaI979 napusi se ti nama kurca naseg tuzlanskog komunistickog i drzi se ti svog baketa i vaseg zelenog sehera.Jebbo ti srbi mater milosnu.