Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz 505. Brdsko-pedofilske žive u 1430. godini. Nisu još ni Ameriku otkrili, pa nije zamijerit\' na takvom ponašanju. A onaj hodža-pedofil samo slijedi put svog idola Muha-med-a. Ironiju na stranu, al\' nemogu vjerovat\' da postoji takav kompleks u glavama istih!
Da ne bi toljagom po glavi, bolje je Imamu da se javi u Zagreb, tamo naši jarani sa Karamarkom (agent 007, naš zet) daju besplatne domovnice i pasoše. Ne treba ba ti viza da putuješ.
E seljaka, dosli u grad, al ne znaju sto. Vidi se da su sjebani u mozak totalno, kako ih Reis dragi im Veliki Imam obucava. Gluha Pedofilija, ne znaju gdje su, dosli na sjelo, otisli na cevape, Sepulturu, kupili koji cd kraljice im... Koji primitivci!!!!!
Stoku treba javno kastrirati, a ovoj bagri i treba ovakav efendija. IVZ=Vatikan, na isti nacin stite pedofile
\"U ovom slučaju, koji još nema svoj epilog, najvažnija zadaća je da se povede računa o interesu djece, jer su naše procjene da su u svemu ovome najveće žrtve djeca,..............\" triba li sto dodat`.....netreba.
STOKA SELJAČKA.MALJ U GLAVU i VOZDRA..............
Ha ha ha kako ste smješni! Dragi vlasi ne kaže se odža nego HODŽA. A čovjek je nevin i to će biti dokazano. Nevin 100%! Mada bi neki voljeli da je drugačije. NEVIN.
Izgleda im Kuvajcani vise nenaplacuju, pa hoce da djecu sto prije vrate na vjersku \"naobrazbu\" kako bi opet dobijali onih 50 km. Sto se tice djece oni nisu bitni, zlostavljani ili ne hozda i pare su bitnije. P.S. Divljaci
\"Naveli su također kako prihvataju suspenziju imama Omerhodžića, zato što je tu odluku donio Rijaset Islamske zajednice i reisu-l-ulema Mustafa Cerić.\" Ovce... izgubljeni u vremenu i prostoru...ovakvi kod nas glasaju na izborima???
haj ne serite, niste culi dr. stranu a nesta pricate!!
ja šibicara što se prže od muke a ništa ne smiju pobiće ih sarajlije haha sarajevo sarajevo, najnoviji pazaru, šeheru moj dragi sandžački
vidim i onu umotanu djecu zasvrbio picic pa dosle da brane hodju pedofila. sve je ovo nakaradno do zla boga, nije ni cudo sto niko nece sa nama da zivi. bas smo stoka.
jest ih bludnik nalozio xD
Maloprije na tv jedna bulica kaže ovako \"došli smo da tražimo istinu i pravdu za našeg hođu\" baš našeg hođu.
Valjda su im prvo makar objasnili šta znači pojam pristrasnost.