Komentari (639)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravoslavni turci
ne postoji bosanska gradiška, postoji samo gradiška. poturice, vi ste zapeli u vremenu. kupite si kalendar.
Ne. Pravoslavni ISIL.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E onda ćete morati izmijeniti imena gradova i sela pola Srbije i Beograda i još više Republike Srpske. Pa ćete morati izbaciti 40% riječi iz srpskog jezika koje su čisti turcizmi pa mukati i hroktati jedni drugima da biste se bolje razumjeli, a što vama genocidnom pemenu najbolje i pristaje.
neka usput i načelniku promijene prezime
Turkofili ili izdajnici Kraljevine Bosne su razočarani, ali pravim bosancima koji gaje staru bosansku evropsku tradiciju prije otomanskih okupatora lijepo je vidjeti da se narod vraća svojim bosanskim imenima i korjenima.
Koja ironija.Jezici nam puni turcizama,a oni hoce da izbace.E moji balkanci.
promjena naziva donijet ce bolji zivotni standard, vece plate i penzije, ulaganja, prosperitet, ljepsi i lagodniji zivot ... - logicno! sretno mjestani!
gospodin živković bi onda morao znati i da je njegovo prezime uglavnom hrvatsko.. nek usput promijeni njega..
Evo ovako: Elezagici, po kojima se nazvalo to selo, su ogranak poznate, i dicne familije Elezovica iz Banjana. Porijeklom iz sela Cerovica, Banjani kod Niksica. Moji, Ognjenovici, se sa Kosova doseljavaju u isto selo. Znaci u tom selu su postojala dva bratstva, Elezovici i Ognjenovici. Mi smo u krvnoj vezi sa mnogim Elezovicima i sa tim bratstvom gajimo veoma dobre odnose. Kada je uslijedila najezda osmanlija, jedan ogranak Elezovica - umjesto u Hajduke - odlazi prema Bosni.
Taj ogranak Elezovica se skrasio u jednom selu nadomak Drvara. Jedan od njih odlazi u Bec da se skoluje i zavrsava neku visoku skolu. Stece reputaciju i titulu, i na kraju odu u jedno selo kod Gradiske i tamo bude kao neki nacelnik. Biva toliko uspjesan i postovan od naroda, tako da selo dobija ime po njemu. Elez (od Elezovic) agici.
Nek koriste "srbizme" ..kašika,kazan,pasulj,jogurt, ...50% tzv. srpskih riječi su zapravo turske riječi..ali đikan je to..glup ko magarac
genocidna goveda
Akobogda bice to opet Stara (Bosanska) Gradiska....
Stanovnici Kalimegdana, Dorćola, Karaburme i Terazija na aparatima! :p
A kako ćete promjeniti činjenicu da ste ‘budale’... Također jedan od mnogobrojnih turcizma. Ma dobro, niste budale, od danas vas zovemo idiotima.
Kmee kmee majku vam vlasku
Ha,ha,ha,ha,ha,........... Hoće li i Srbi, koji se przivaju Elez, Elezovići, i sl., mijenjati svoja prezimena. Sve poludilo.
Promijenite drzavu lakse i nama i vama
Sve u svemu klix je dopustio nesto sto nije trebao nikad a to je prepucavanje,vrijeđanje,psovanje jer na ovom portalu pored nekulturnih ljudi imamo dosta i naucnika koji pricaju o DNK,o historiji kao da su prisustovali desavanju na ovim prostorima prije 500,700,1000 godina.dajte molim vas recite mi kako su izgrađene bosanske piramide(koji ih je narod podigao)
osmanagichi..