Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce im voda??
Država sa brojem stanovnika kao jedan grad i prirodnim bogatstvima koje ima možda 5% država u svijetu nema dovoljno pitke vode. Ali zato vladajući brinu o mostu u Neumu koji je skoro napravljen.
Voda je pocela curiti u petak, a oni su zakazali popravak za ponedjeljak od 8-16h. Naravno, cijev nije mogla toliko dugo cekati i vode je nestalo vec u nedjelju. Jedini logican zakljucak koji se namece jeste da su procijenili da cijev moze sacekati da se ne bi radilo vikendom i zbog te procjene smo bez vode ostali 3 dana... Nek me neko ispravi..
Sta ti je SDA, ljudi u 2019 godini dobivaju vodu, to je najjača stranka na svijetu i Bakir Izetbeg najjači vođa.
Dobivaju vodu u 2019 godini jer su se mjenjale cijevi na već postojećem dotrajalom sistemu? Jesi li đikan? ako nisi zašto si tako monstruozno glup..
Odoh se kupat
hvala Allahu na vodi i prahu