Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postali smo shupak svijeta zahvaljući Dodicima, Čovićima i Izetbegovićima
Nek ih Mile vadi on se svakako lize s Rvatima i brani njihove interese
@gooUser1560112664 Hrvati vam nisu učinili nijednu uslugu, sami ste ih radili sebi, Hrvati jedino što su vam učinili je napravili par Džamija da se izuvate, a veli Antiša se volijo naslikavo sa fesovima i hodžama, za pravog Hrvata čovjek koji prodaje svoju zemlju nije čovjek, čak i u ovom ratu obožavali ste HOS, mora da su to one veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu sva gowna svijeta ovde istresti,niko se ni po jajima ne češe.
Raspitajte se kako je glasao vaš predstavnik u skupštini RSa kad se glasalo za Pelješki most, pa se njemu obratite.
Razviti turizam kao u Čenobilu ha ya
Ne sad ozbiljno gdje se nalazi bosanski novi ??
Zašto spominju opštine u federaciji koje su 22 kilometara uzvodno i nalaze se iza 10 brda ..niĐe veze sa otpadom .
Ne plaši te se taj nuklearni otpad nije radioaktivan on je malo radioaktivan i odlicno zondiran
Ma ljudi, samo malo vise gasa pustit iz Bos broda sa rafinerije nek se puse tamo
E neka ste napisali BOSANSKI NOVI pa ne znam, hahah mislim da dodik nije doruckovao od muke🤣🤣🤣
OPET GLASAJTE ZA DODIKA PA CE ON POVLACITI ZASTITU VITALNOG INTERESA ZA MNOGO MANJE BITNE TEME OD OVIH ZARAD SOPSTVENOG SICARA.ON GODINAMA KOLJE VOLA ZA SVOJU KILU MESA.
šteta onih desetak tisuća prognanih sa vjekovnih ognjišta iz bos. novog sadašnjeg novigrada. Karma is biti, sad je vaš red iseljavati se pod smrtnom prijetnjom
Ali zato podržavate srpski vitalni nacionalni interes - gradnju mosta na Pelješcu.
@metalac0512 Mile vdi što ti ne vidiš. Mada ga prezirem , ali on jedini shvaća važnost HR za BIH, jer je jedina veza za zapad. Zna također da je most preko Save od vitalnog interesa za BiH, kao i Hr pelješki most, koji manje oštećuje BiH, nego ovaj savski hrvatski teritorij.
@exo Bosanski Novi postoji i postojaće dok postoji država Bosna i Hercegovina tj. do sudnjeg dana. Ne postoji Novi Grad osim onaj kao općina KS.....
Vitalni nacionalni dodo
Evo dokle podjeljenost vodi!Jedan primjer.Ako zivi vise Srba na tom podruciju a za pitanja nadleznosti vodi osuneceni, onda njega libo racku za njh.Takvih primjera je na dnevnoj bazi mali milion :( na sve 3 strane.
Predlazem da se gradjani iz Bosanskog Novog udruze i osnuju autonomnu oblast!!! BALVAN REVOLUCIJA!Gradjani objavite neposluh, iskljucite se iz poreznog sistema, ovaj sistem ce vas unustiti, isto vazi i za sve druge gradove u BiH.Hajmo se podjeliti i na mjesne zajednice, samo neposluhom i ukidanjem transfera novca i kretanja moze doci do promjene, 'vako :(
prekrasno mjesto za odlagat otpad......budete se malo jače perutali i to je to ;) Mexikanci lp iz HR.
Glasajte za iste pa ce nas j...svaki jad! Ima prečih stvari od nacionalizma samo što mi to ne vidimo.