Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskusan mesetar, zna kako da zavrne levatske zemlje
To se radi u dogovoru sa visokim ribama...poslije ce se naci dogovor i dijeljenje novca poreskih obveznika a mediji ce pisati da smo jos dobro prosli...
Mitko je iskusan u ovome. Uzece nam pare ko beba zvecku, dok se nekoliko nasih tajkuna obogatli narod ce da placa. Kad se presudi u Mitkovu korist, hocel iko od nasih u zatvor?
Oni misle da se svi boje zakačit sa politikom.ovdje ko neigra i nepomaša se po nalogu vlasti odma je u svim.medijima obilježen ko.kriminalac.iza toga pljačka nezakonito stečene imovine al malo je takvih jer svi skontaju de je najbolja nagodba i šutnja. Xebo narod sve je platio pa če i ovo.
Sda olosi, rade nam o glavama u dogovoru sa naturaliziranom ciganijom iz Engleske.
Mittal i pravednost 😂😂😂
Pošto je birvaktile Mital poklopio Evropu zainteresovao sam ko su ti Mitali da im sve prolazi (volšebno su kupili tada najbolju EU čeličanu legiranih metala u Luksemburgu). I onda nalazim da su braća Mital rođena u jednom selu bez struje u Pakistanu blizu indijske granice. A onda su se preselili u Indiju gdje su počeli da se bave otpadnim željezom i ubrzo su prerasli Indiju i prošili se na cio svijet. Caka je da su dokazali da su jevrejskog porijekla.
A sta si ti uspio za 30 godina? 🤣🤣🤣
Ugradili se SDA banditi
Uzmi tu milijardu i marš iz Zenice zbog nepoštivanja ekoloških standarda.
Dovoljno je samo reci SDA kriminalna organizacija
Nek kaznu plaća onaj ko je dao indojskoj 🐄 da upravlja kompanijom bez nadzora. Čuj molim te, riješili za investitora i onda samo kupi pare. Tipično za SDA
I onako nas potrova koksara sa ispustanjem hemikalija u Srpecu i vazduh.Strahota je ko zivi u okolini iste.Daboga je zatvorili vise..
Je li vas Indijac dovoljno plaća Klixe da širite dezinformacije? Dobro znate da 99,9% vaših čitalaca nema ni blage veze šta znači arbitraža i kako se provodi, a vjerovatno ni vi sami ne znate.
SDA kriminalci , 🗣
Majku li mu