Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Klix čovjeku dodaje ono što nije izgovorio, da ga deru?. Gdje je tu istina? Je li, ili nije izgovorio Bozanska Gradiška, ili samo Gradiška?
i ja sam ali da u krugu 10km bude samo bh zastave a ne metar od granice welcome u gradiska na cirilici grb s orlom i trobojka republic serbs strasno
Ovi prave put i most u nadi da će se neko valjda nakačit na njeg. Koji su ovo mozgovi skontali?
A šta im je "integrisani" ?
Jedan granicni prelaz. Znaci na jednom mjestu BiH i HR carinici i policija. Da se ljudi ne maltretiraju dva puta.
super , hvala , 👍
Čija je Gradiška ? B O S A N SK A , ❤️
Dabogda niko nemo susjede kao sto ih ima BiH
Dabogda niko neimao tri nacionalna vola, kao što ima BiH!
Sve financirano iz evropskih fondova...sta je sa ruskim fondovima?Ima li ih uopste...recite rusofili...
Srbi toliko mrze zapad i vole Rusiju da niko ne traži EU pasoše i radne dozvole nego mahom idu pred rusku ambasadu i čekaju pozive za rad u predgrađe Novosibirska i Nižnji Novgorod za 17.000 rubalja iliti 300 dolara
Tender ce biti svakako,samo dok vam baja izabere kojeg kuma da integrise u projekat,ipak milioni su u pitanju,da se ne lazemo.