Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poručuju nam da je Halid Genjac u politici od vremena windowsa 98
Comodor 84
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦BiH je ideja vrijedna borbe cijeloga života 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozete pozvati svog babu, daidzu i ostale budale koje bi ratovali. Mene ste jednom naguZili i vise nikada. Niti mene niti ikoga od moje porodice. Svi vi iz prvog safa - bujrum!
Sjećam se j.....li tuđe žene za kilu brašna humanitarne pomoći tokom rata a sad ko grade državu dok budale umjesto puške, uzimaju putnu kartu i bježe.
Nidje veze
Fali onaj Cacin plakat “Kopajmo do pobjede” deseta brdska brigada.
samo ako cemo Ukidati Kantone...
Kao što se klima mijenja i nezaustavan je proces tako se i svijest ljudi mijenja i samo je pitanje vremena kad će demokratija zavladati u pravom smislu tog pojma. Nove generacije će sasvim sigurno zamijeniti i promijeniti sistem u kojem danas živimo.
Pozitivno ali nažalost naivno razmišljanje. Tako je i moj rahmetli dedo govorio '45 pa dr desi '92. Djeco samo idite napolje i ne okreći se sine!
Napisali su poruku, šta im je cilj onda?
Čudi me da Talijanu nisu nabacili i pederske boje.
minderaši
Amidza Sam hoce nesto od mene
Treba biti "budan" uvijek kad za "komsiju" imas koga vec imas 😏....
Svaka cast
ProkuŽENA.
Bošnjo cvijećem, klasika...
Strasno misteriozni. Agatha bi mogla roman o ovome napisati koliko je misterije u ovome.
Nista gluplje nisam ni ocekivao od nas bosnjaka A ko je postavio pa kamera mali milion i svjedoka odma se sazna kad je interes
Pa samo gluplje mozes ocekivat od vas srba . Jel ti sad malo jasnije .