Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi o ostatak SDA bagre!!!
SDA hobotnica je ogromna i vraća se jača no ikada
Samo da se zna da SDA sa Kukićem nije htjela u koaliciju, dok je npr. SDP htio. SDP nije htio sa nacionalnim strankama, a HDZ-u, SNSD-u, PDA-u su ponudili vlast. Prošle izbore zajedno nastupali sa A-SDA, a ove sa NiP-om i NBL-om. Dakle sa svakom nacionalnom strankom su bili osim sa SDA. Eto koliki su to licemjeri, još im fol slogan S KARAKTEROM. Bolji bi bio BEZ OBRAZA. Trebam li reći da upravo u TK ruše SDA Vladu zajedno SDP i PDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo Asima postenjacine i ovdje
Ovakvi su neunistivi...Einstein bi se pozabavio njihovom energijom...
Hoce on da se zayebava sa Softicem...
Ima li zabrane rada u državnim organima????Kaznu če platiti lovom koju je dobio za zapošljavanje i nastaviti raditi......A mojo supruzu u pekari traže papir da nije kažnjavana......hebo lud zbunjenog.
pa koliko ce se jos suditi ovim SDA KRIMOSIMA,KAD CE RASPIRATORI DOCI NA RED,, SVAKA OPTUZNICA U NJOJ,SARAJLIC ZUKIC,NOVALIC,PREVLJAK,MEMIC,BUDNJO
I onda lazu glasaj za nasu stranku i Sdp koji pordzavaju ovo
Kukić je kriv a ove ostale odma osloboditi.
90% budžetskih radnika, čitaj uhljeba, zaposlila je SDA stranka bez konkursa... hoće li iko odgovarati?
Mirso,Amir,Asim...snaga naroda,jer narod zna da nista ne zna,a dje da zna,kad ne zna :)
Čisti SDA konkurenciju.
Da..i?
Bosnje su same sebi krive za ovo,glasali ste godinama za njih i dobijali smo godinama kradju nepotizam malverizacije.U pamet narode za iduce generacije pazite za koga cete glasati .
A dobit nagrade...lova ..sve mu ostade.......tamam da plati kaznu......zamjenu za izdržavanje kazne od godinu....
Ovi "zeleneni" svih nijansi su zaista gori od Cosa Nostre. Pa gdje se god okreneš oni su u kriminalu. Ne kažem da i ostali nisu, ali ovi su nedohvatljivi. Nevjerovatno
Juče je dobro rekao američki ambasador u BH. Bosanski narod može super da živi samo od svojih resursa, ali političari sve pokradošeeeeeeeeee.
podignuta optuznica protiv Osmice :)... mozda se stvari ipak krecu s mrtve tacke...