Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druže Tito večeraj i lezi čuvaju te naši mitraljezi.
Moj Mirsade, mi cemo opet za Zeljka glasati. Da napakostimo drugima, a znamo da i nama nece biti dobro.Ali takvi smo. Ti si od onih koji nam mogu donjeti promjene na bolje, ali mi takve necemo. Hocemo da nas meko laze. Da pije. Da prica da je bosanac, a nesmije ni 40 km od Sarajeva. Da ponekad "sukne" Dodiku. Od tog mi zivimo, ne od ekonomije.
@spavamsama ...Tvoj Mirsad je velika nepoznanica , on sa 65 godina pocinje politicku karijeru, bez ikakvog prethodnog iskustva u istoj. Meni to, blago receno, izgleda neozbiljno. A ko zeli poklanjati povjerenje neozbiljnoj osobi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ovo onaj sto stopira na autoputu da mu neko zamjeni gumu?
Kakvi partizani debilu jedan,cuj boljim molarom.Cijeli rat hodali po sumi i krili se,kad su saveznici dosli,partizani su poceli izlaziti iz suma.Tito je vecinu cetalja amnestiro i uveo u partizane 45 god.I svi oni i Hagu i bjelosvjetskim kazamatima sto robijaju su bivsi antifasisti i komunjare.Nas je kostalo 60 zivota bratstvo i jedinstvo,vjerujuci drugu 'antifasisti'
@Kanuni Pa covjek je postigao nesto vise od mjenjača guma, isto kao sto ti veze nemas o kompleksnim sistema racunarstva tako i on sa gumama
Fašiste su pobijedili Englezi i Amerikanci a ne partizani, a mi smo zemlja retardirane omladine i odraslih koji su potpuno infantilni
kada ce prestati ovo 'intelektualno onaniranje' njega polovina sadasnjih clanova ne razumiju a ni jedan od onih sto izlaze da glasaju!
Sve stranke dok nisu dosle do vlasti su se finansirale od clanarina i od donacija a kad su podkacili slolici onda ko pijavica na budzet a ovaj nije izuzetak 100 %
koliko je nas cocjek ograničen da se jos uvojek spominje mjenjanje gume na autu, a ne poenta iz te price, al eto i da nema poente, kakve veze ima znanje iz vulkanizerstva sa vodjenjem drzave?
Harrison Ford
Svijest bosanskog naroda trenutno je nemoguce promijeniti. Povjerenje prema novim licima je nisko i biraju se stara lica koja su na vlasti i narod zavijaju u crno cetvrt stoljeca. Valjda misle oni prvi su se vec nakrali pa mozda im je dosta, a ovi drugi kad dodju tek ce poceti da pune dzepove.
@All Apologies ..Pa to tvoje novo lice je pomoglo da pobijede oni koji nas zavijaju u crno cetvrt stoljeca.
@SimpleRed nije to "moje" lice mada mi se dopada covjek prema onome sto sam do sad o njemu procitala. Kako je on pomogao da pobijedi SDA? Ozbiljno pitam. Nisam primijetila da je imao ikakav primjetan rezultat sto nije ni cudo s obzirom da ga drzava ne finansira.
Bome da ne bude crvene armije ode sve u PM.
Zafalilo para pa i on hoće da nas pomuze
finansiraju se iskljucivo od donacija. i budzeta 0KM, procitaj bar 2 recenice teksta
Prije nekoliko godina, Hadjikadic je obnasao visoku vjersku funkciju predsjednika Sabora Islamske Zajednice Bosnjaka Sjeverne Amerike [ICNAB], Sto se ne uklapa u njegov koncept politike gradjanske demokratije koju propagira.
jedini nas mogao Mirsad izvesti iz ovog sranja. Jbg, nasi nece.
@machiavelli1776 Hoce Zelja, rodi ga majka. On ce bas da nas izvuce. Ima postignuca u zivotu, da se covjek zadivi. More popit, more demagogiju prosipat, more putovat po BiH, ....NAS ZELJKO.Naprijed Zeki, pijanduro ohrndana, ti si ponos srba i roma, jer jedino jos to nisi bio.
@machiavelli1776 Zasto to mislis? Covjek ima 65 godina i nikakvo iskustvo u politici.
Pa Skaka i Novalić su javno izjavili da su partizani najzaslužniji u borbi protiv antifašizma i antifašista 😂😂😂....Tamam zaboravim ,al kako zaboravit ...
Komunjaro stara
E moj Mirsade sta ti bi da se bavis BiH, neces ti nikad biti presjedavajuci,jer mi biramo one koji nas lazu i kradu.
@korupcento mitorokis... Otkud znas da i on ne laze, a i ne krade ?
Ovaj lik zalutao u bosni ko krme u teheranu. Idi odavde dok nisi puko skroz jer vidim da si napuko ko sakrska.
Da li je tako bilo?