Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to!
U RBiH su tokom agresije, teških ratnih zločina i genocida, Bošnjakinje bile izložene brutalnom masovnom silovanju. Neke procjene govore da je najmanje trideset hiljada žena i djevojaka silovano. Sudovi su do sada procesuirali nekoliko slučajeva, a siledžieje su dobile minimalne kazne; nekim su sudije uzimale kao olakšavajuću okolnost da su - porodični ljudi. Kazne su manje od onih koje na zapadu sudovi dijela nekome ko uštine konja, ili psa poprijeko pogleda. Niko više i ne spominje te ponižene i i brutalno silovane djevojke i žene. Vidimo na jednom transparentu "Mir! Mir!" Kome je upućena ta poruka, Bog zna. Očito je da su organzatori, uz kahvu i svijeće, zaboravili na najsvirepije gaženje prava žene, jer niko ne spominje pravdu koju bi im makar koliko toliko umanjila traume.
kakve to veze ima sa tekstom u ovom članku, ne miješaj jabuke i kruške.
8 mart je praznik koji u suštini vrijeđa ženu. 8 mart treba da bude svaki dan u godini kako za žene tako i za muškarce.
Još im fali ona sprava za zajedničko pušenje. ..
Jos fali ono čudo za višestruko pušenje pa komplet bosanski ugođaj
Nargila?
jos divan fali i da me tri momcine posteno izjebaju
Je li se meni cini ili je ovaj Edvin nasminkan.
uvjek se i sminka
Iskreno, nisam bas u toku i ne znam ko je on. Samo mi pravo bezveze, ali eto sta se moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir,Zlaja,....-Eto vidite kako se moze kulturno i civilizovano prosvjedovati,a jos uz kahvu!Pristavite,mozda i mi navratimo,ako ufatimo vremena od silnih obaveza!Nije lahko vodit drzavu!
ja vako svaki dan pa se ne zove Mirovna akcija, vec nea posla -.-
Svako voli radije svoje vlastite demonstracije i slično napravit nego se priključit nekim drugim i usmjerit ih u željenom pravcu. Isto ko što svaki vožd voli radije osnovat svoju stranku nego od postojeće u kojoj je već napravit šta bolje. "Najljepša zemlja najpametnijih ljudi.".
stasita žena ova Cudic