Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je da vidis facu i pogled sve ti je jasno..
Monstrum, na faci mu se vidi.Ovaj je ubijao djecu u Ahmicima.Vjerovatno je i malog Seju, tromjesecnu bebu ubacio u rernu, i ostavio ga da se pece.
@Jollyjoker ---------Cemu se govnna poput njega nadaju... ne kontam nit mogu da razumijem ljude koji daju podrsku istom zlikovcu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bralo fašisto
Taj čovjek počinio je neke od najokrutnijih zločina u ratu HVO-a i Armije BiH. Višestruko je silovao jednu Bošnjakinju. Nad tom je ženom počinio “krivična djela najizopačenije prirode”, konstatira presuda rekonstruirajući detalje koje ovdje nećemo prenositi. Sadističko nasilje nad žrtvom trajalo je od svibnja do srpnja 1993. Sjeme mu se zatralo, mmu hebo svoju
I koji je to mentalni sklop u Bosnjaka da se izlozi progonu od Srba da bi vezali zastavu sa ovima?
baku svoju
Sve ovakve bi trebalo na doživotne, i zabraniti povratak na Balkan.
Ko je ovakve zlocine Radio treba ga dozivotno zatvoriti.....Ali citam dole Komentare o Hrvatima i HVO pa se pitam u kojem filmu ljudi zive(Bice da je HVO protjerao 150000 Hrvata iz srednje Bosne,HVO napravio zlocine u Bugojnu,Uzdolu,itd)..Ali eto ako im je tako lakse zivjeti(ima gore neko Ko ce suditi)
Crkni ubico
Ovaj čim izađe iz zatvora ide sa sekretara HDZ-a
Po glavi možeš vidjeti kakav je... E vidi mu glave, ne bi ga ni ja pustio da mi je babo!!
Za ratne zločine ubijanja i silovanja treba uvesti jednu kaznu a to je smrt.
Tko je držao logor na stadionu Iskre, da nije Dževad Mlaćo? Tko je po zapovijednoj odgovornosti kriv za zločine u operaciji Neretva 93. da nije Sefer Halilović?Jel Safet Ćibo protjerao Hrvate iz Konjica?Jesu Crni labudovi poubijali civile u Grabovici?? Jesu li Arapi iz postrojbe El-Mudžahid oskvrnavili samostan u Gučoj gori? Tko je mučio Hrvate u Muzičkoj školi u Zenici? Logori u Mehurićima i na Rostovu su bili čiji? KLIX PO OBIČAJU PIŠE SAMO O BOŠNJAČKIM ŽRTVAMA.
@gooUser1575752724 Uzdol,Trusina,Paklarevo,Kakanj,Travnik,Bugojno,Vareš,Busovačke staje,Maljine,Grabovica,Križančevo selo,Doljani,Stipića livade..... PIŠI KLIXE I O NJIMA, NETKO JE TE LJUDE UBIO AA SVI ZNAMO TKO. KOLIKO JE NJIH PRIZNALO TE ZLOČINE I KOLIKO IH JE OSUĐENO????
@gooUser1575752724 Bilo je zlocina i na strani Armije BiH , Ali u puno manjoj mjeri i ne sistematski kao sto je to radio UZP i Cetnicka Gamad. Plus Armija BiH je bila napadnuta i jedina legalna sila , ostali su samo paravojska koja je pokusala razbiti BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dabogda mu se vratilo njegovoj familiji sve sto je uradio drugima..
Ja mislio nakav Indijac..
"Antiteroristicki vod" 4. bojne?! Kakve budale!
I kad izadje iz zatvora, treba ga drzati pod kontrolom ili obnoviti mu putovnicu da moze slobodno da putuje po Europi.
Ovakvi kad izađu iz zatvora treba sačekati mob... Da takve kao on od straha rađe ostanu u zatvoru