Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada su Durakovic i Lagumdija otjerani iz SDP,jasno je bilo sta slijedi od ove Nihsiceve privatne stranke potop!!
Dovoljno je pogledati samo kakvu je prije inteligenciju, stručnjake i doktore imao SDP prije Nikšića, a kakvu sada. Sada u SDP-u vi nemate obrazovanog čovjeka. Sve su otjerali O patriotizmu da ne pričam, sve nekakve beogradske sluge, nigdje borca
@gooUser19091985 nisu Duraković i Lagumdžija otjerani iz SDPa, već je Lagumdžija otjerao Durakovića, čovjeka koji je SDP stvorio i koji je imao viziju BiH kakva iskompleksirane seljačine i lopine koji se danas, da upktrijebim adervatan izraz, brste politiku. Ulože prve zavrnute pare u skupe košulje i jeftine kravate koje ni za tri života neće naučiti vezati i glume ludilo. Ali, jbg, oda ih ta omča oko vrata, nisu imali od koga da nauče profinjenost.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lagumdzija grobar stranke SDP
SDP je postala DEZORIJENTISANA stranka !!! Nazad ne MOŽE, a NAPRIJED ne zna GDJE BI !!! Za SDP najviše glasju PENZIONERI (da li zbog nostalgije, da li zbog Alchajmera) !!! Kada ste vidjeli nekoga iz SDP na ulici da podržava bilo koju OBESPRAVLJENU POPULACIJU, a ima ih MNOGO !!! Postali su samo KOMENTATORI iz UGODNIH i UDOBNIH fotelja !!! To je danas SDP !!!
Bego je bivši član SDA. Po nalogu stranke napravio ovu pizdariju.samo suđenje će sve reću stavljam 1000 maraka sa dana neće odležat
Najjaci politicar kojeg je ova zemlja ikada imala rahmetli Nijaz Durakovic!
Lagumdžija načeo, Nikšić dovršio veliki sunovrat SDP-a i socijaldemokratije. Ako se uskoro SDP ne riješi Lijenog Nikšića, mrka kapa.
Ti nam reci Bakirov trojanski konju, iništio si ljevicu zbog ličnih interesa. Ljigavče
A tek u Titino vrijeme ...
Sto ne mogu ovih sto su izbaceni zbog manipulacija i sad dodju pametovat!
Nijo je mrtav pjan znao vise od ovoga pakasa iz Konjica Niksica, koji treba dat ostavku
Nije tajna da su sdp-ovci srboljubi, počevši od Lagumdžije.
Kao ulizica Lagumdzije bolje da čutiš. Tišu mišu.
To je tada bio SDP moj Miro. Ti, Nijaz, Zlatko, Bogic Bogicevic, Ivo Komsic itd... a ovo danas je skup likova iz Beogradskih brigada koji samo mute i rade smisljeno na zavadjanju i cijepanju Bosnjaka. A ako se Bosnjaci pocijepaju, pocijepat ce se i BiH, pa i ovaj medij.
Sta bolan ti pričaš, skaka te kupi za 2000 km da glasa po njegovim. Prodo si socijademokratiju, Republiku...
Sta ti pricas. Promjenio si 5 stranaka. Svake izbore druga stranka. Koja he tvoja uloga bila kad je Zlatko pobjedio na Kongresu. Prodao si Nijaza da bi bio sekretar. Uvijek si bio blizi SDA nego ljevici.
Istina....Samo sto je i g.Lazovic blizi ideji Lagumdzije nego r.Durakovica.
Da iskoritim vašu demagogiju. Revitalizuješ i banaliziješ stvari gospon Lazo. Nije ovo greška ovo je kriminal i pišanje po svom narodu koji prošao to što prošao.