Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad ovi tvoji idu sa SNSD-om to je kao borba za drzavu, a ovo je izdaja je li?
@fudochatich BOSNJANSKI GLAS ZA "NASU STRANKU". CESTO SU IMALI VODJE STRANKE KOJI SU BILI OTVORENI CHETNICI. ZNAMO ZA ONOG BAJICA KOJEG JE AJANOVIC PROVALIO, STO ZNACI DA VRLO LAKO MOGU BITI ISTINITE GLASINE DA JE "NS" STRANKA KOS/BIA OD SRBIJE I DA RADI ZA VELIKOSRPSKU STVAR. PREMA TOME, BOSNJANSKI GLAS NJIMA JE HARAKIRI ZA BOSNJANE! NADAM SE DA JE TAKVIH MALO. OSIM TOGA, KLIX PODRZAVA "NS", A ONI ZAGOVARAJU BOSNU BEZ BOSNJANA U NJOJ!
Ova "saradnja" nije partnertsvo u podjeli vlasti vec zelja da se organizuju demonstracije u korist odrzavanja izbora. Sa druge strane su se zapravo udruzile SDA, HDZ i SNDSD koje osim sto su politicki partneri u vlasti vec decenijama sada skupa rade i na ukidanju izbora do daljnjeg.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lik nijednom nije glasao protiv Ajnadzicevih prijedloga u Opcini Centar. Normalno da mu ne odgovara saradnja s partijama iz RS-a, jer je SDA-ova podguzna muha.
Hahahahah SDP kategorički neće sa nacionalnim strankama, a svakim danom dokazuju da obmanjuju javnost. Kakvi su to lažovi i manipulatori braćo moja draga. Pred izbore su napravili koaliciju sa čisto nacionalnom A-SDA. Poslije izbora odmah kategorički rekli nećemo sa nacionalnim strankama, odbili Bakirovu pruženu ruku, a na kolegiju rekli hoćemo formirari vlast sa SNSD i HDZ, bez NATO puta. Sad formiraše koaliciju sa najnacionalističkijom strankom u BiH (SDS)
,startbih.ba/clanak/trac-partija-senada-avdica-kako-smo-moj-drug-manojlo-i-ja-skontali-da-je-ovaj-grad-premali-za-nas-dvojicu/134075?fbclid=IwAR37RvO-c1kBeWADJwIbWZwd91p7CiKG9VWOuGwCjPj17yhOBfRPRaJIETI Miro, obavezno štivo za tebe!
Što ovi uvijek nabace loptu SDA pred izbore?
Ma nemaš ti blage veze, Tipični primejr budžetskog buzdovana. Ako i sam znaš za što si i kuda ideš.
oglas: "dajem sve za vlast. i gu..ce, ako treba." bih političar
Nermin se je davno izjasnio da su vojnici šumske njegova braća prema tome to je prirodna koalicija komunista i chetnika
nevoljko??????
Što se SDA-ovac javlja
Ovaj sljam mora biti skinut, PO SVAKU CIJENU!!
ne može
Citav zivot sam ljevicar,al kad vidim ovog Lazovica,koji je digao ruku kad se Hastahana prodavala,dobio se bonus,zgadi mi se sve odmah
Pa šta je poenta izbora ako nije vlast? Gospodin je dugo u politici i trebao bi znati sve o tome.
A, šta kaže Vojin Mijatović
Nermin Nikšić je rekao sa su mu to braća
Miro se prodao SDA-au, sve je jasno.
SDP i SDS... HAHA...taman kad pomislis da je SDP dotakao dno dna, oni pokazu i dokazu da mogu potonuti jos dublje
@ScepanMahleni pa sa kojom je strankom taj isti SDS bio u koaliciji u prošlom sazivu vijeća ministara?