Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis na aparatlima
Čuj Denis Stojnić konkurencija Miri Lazoviću !? Zemljo, otvori se....
Najveći Vidhung Kvisling koji 21 vijek poznaje. Predstavljo se ko Srbin u ratu kod Alije u krnjem presjedništvu dok su raznorazne formacije Srbe masovno odvodili iz stanova . Nikad nikom pomagao nije. Poslije rata je postao Bosanac srpskog porijekla kako on to kaže za sebe zadužen za pljuvanje Srba. Rijetko odvratan čovjek sa onim ofarbanim brčićima, u stvari gnjida ne čovjek...
Srbin po zanimanju , u životuje valjao samo sebi i svojoj familiji . 30 godina se vuće sa funkcije na funkciju . Dobro pazi šta će reći . Redovno kritikuje SNSD i HDZ ( što je u redu ) ali protiv SDA ne smije ni pisnuti da mu ne bi ko zamjerio . O plačkama i kriminalu takođe se nikad nije izjasnio , čak i kad je Novalić uništavao UTL i PRETIS ( gdje je on bio električar ) da bi kćerki Adi kupio te fabrike jer je jadna bila na birou .
Bravoooo
Lazovic bez konkurencije. Gospodin covjek
frajer je citav svoj zivot na budzetu, brao majstore
G-dina Lazovića za predsjednika B i H.
@jesamtireko ...a štoooo?
Uz dužno poštovanje svim ovakvim patriotama u BIH,ali zar nije vrijeme da dođe do generalne smjene generacija na političkoj sceni. Pa zar nemamo mlađe i pametnije Bošnjake, Srbe, Hrvate i Ostale?
Ubice vas Stojnic Denis
Cestitke Lazovicu legendo! Puna podrska