Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha :) Trebali su raji naplaćivat ulaz na ovaj kongres, tačno bi gužva bila. Ovi su najkomičnija stranka u bogatoj nam istoriji političke komedije.
Nermine javi seeeeeeee.. demantuj ovo brzo :D
Jao jao jao kakvi debili. A đe vam je grobar Zlatar? hahaha
muslimanski zet alijin potrčko
nikad cuo za ove bez zajebancije
stari lisci.. zeljni vlasti pa sebe sami proglasili... Nermin Pecanac i ostali ce ovu bagru ubacenu od Lagumdzije vratiti nazad u posrnuli Zlatkov SDP
Miro lazović, najeveće zlo što postoji na ovim prostorima! Ovaj musliman je jedan od najvećih krivaca za početak rata u BiH!
Kako su nekada pravili multietničko predsjedništvo, Alija, Miro, Ivo.
...po alijinoj mjeri :)
... i želji nacionalista, kako bi trebala izgleda socijaldemokratija.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Čestitam Miri na izboru.Kad biram kome da vjerujem između ratnog člana predsjedništva i populiste Pećanca zan se ko ima prednost i kome treba vjerovat.
...alijin potrčko.
...zlayinim stopama...protivnika "išćeraj" i idemo dalje...a ovog kloca kad vidim, dobijem napad smijeha...
Zlaja nikog nije tjerao i vremenom se pokazuje zašto su pojedini odlazili iz SDP-a. Samo zbog ličnih interesa i kompleksa. Zlaja je ostao dingospo, a Pećanac, Lazović, Tokić i Komšić pokazali da su gnjide i lopovi.