Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1000 godina opstati u ovakvom okruženju,pa to može samo Bosna ponosna 💯
U kakvom okruženju? A jesu ti Srbi i Hrvati neki narodi nije se ni znalo za njih u srednjem vijeku
@crveni munir hahaha sto me nasmija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kol'ko se meni čini Hrvatima je sve dobro dok im se ide niz dlaku? Od Haaga, granica, i to ne samo sa nama već i sa ostalim susjedima!
@BlackKKKKK Čemu nervoza, đikane?
@sandor1 Hrvati su razmažene piičkice. Čim su ojačali naši tržni centri, opala prodaja hrvatskih proizvoda, propao Konzum, Bošnjaci su postali ekstremisti, teroristi, prave islamsku državu i kalifat, jedu male Hrvate za doručak.
nema Hrvatske teritorije u BiH - ni pedalj. Hrvatska se boji svega što će joj se valjati iz BiH. Ratne odšete, i sve što će se pojaviti oko imovine BiH koja je uzurpirana čak i prodavana. RHR, to boli, pa pokušava prijetnjama i " prijateljskim savjetima" da smiri BiH. Računi, politički i fiskalni se moraju očistiti. Tada će nestati i pandorina kutija. Krađe i razne malverzacije tipa Agrokor i Konzum će ipak svoj kraj imati kada se bude sve podvelo pod jednako je 10 milij .E!
Kardinal Puljić je prenio Papi Franji, da je u BiH od 520000 vjernika ostalo još 200000! Ako će se otvarati Pandorina kutija, da je otvorimo i za navjek riješimo sve probleme. To što je HR u EU, velika stvar. BiH hoće u EU, a nikako pod uslovima kako bi susjedi i košije i naravno, "njihovi" u BiH željeli. Srbija i Hrvatska su agresori, presuđeni, na Republiku BiH i to je platforma za bilo kakav razgovor. Jel jasno naci - fašisti?
... " granice između BiH i Hrvatske kazao - kako je to samo trošenje vremena, jer je to otvaranje Pandorine kutije." OTVARAJTE TU KUTIJU, SAMO PRIJETITE! žELJKO kOMŠIĆ ĆE BITI U PREDSJEDNIŠTVU. Granice će se regulisati samo posredstvom međunarodnog faktora i tačka!
ZNACI BOSNA OPET/Pristao sam bit cu sve sto hoce evo prodajem dusu vragu svome I ostat cu samo crna tacka poslije ove igre kad me slome kad me mirno slome
Hrvatskoj uopce nije potrebno otvarati bilo koje pitanje s bosnom i srbijom...ali eu zahtijeva da se hr vise angazira jer su ove drzave vec sad u svojevrsnoj izolaciji koja se ocituje u niskom standardu ljudi, prozetom korupcijom i svemu onom sto pripada tamnom vilajetu
nasasenkica01 - gdje spavaš ti ? Ta izolacija ne zavisi od hrvatske već od Bosanskih Hrvata. Ali ni HR neće biti dobro sa ovim neofašistikim pokretom i takvom vladom sve potaman. HR je dobila crveni karton zbog fašizma i prijetnju, da se smiri ili će van iz EU. I onako je ušla preko veze iz Vatikana! Bosna će voditi svoju politiku, a granice će biti riješene po zakonu. U predsjedništvo BiH ide Željko Komćić. Čik osporite! IZ mora da ima član VANREDNI IZBORI!
MISLIM DA SLOVO ZAKONA TREBA SVOJU RECI ZBOG MIRA OVE DRZAVE I SA JEDNE I SA DRUGE STRANE.JER SE MALO PA POJAVLJUJU POLITICKI APETITI PREMA BIH ZBOG CERUPANJA NJENOG TERITORIJA.JEDNOSTAVNO TUDZE NECEMO A SVOJE NEDAMO
Ne bih ni ja komplikovao već komplikovanu stvar, međutim kad tako lijepo zborite braćo Arvati što ne ratifikujete taj sporazum i priznati otvoren pomorski put BIH ? Vi bi i jare i pare, je li? E, vala neće moći sve dok ne priznate BIH i poštujete je kao susjeda i kao državu!
@Pravda2018 - postavi to pitanje u Novembru ove godine!
Čim je tema Hrvatska, odmah srbalije uzimaju glavnu riječ. Lijepo vam je kazao Kovač, Hrvatskoj je u interesu stabilna i prosperitetna država BiH,i Hrvatska će učiniti sve štomože sa svoje strane da joj pomogne na tome putu. Problem je što Bošnjake vode udbašk ikadrovi koji nisu odustali od ideje BiH u Jugoslaviji. I dana danas rade za Srbe,počevši od Izetbegovića.Ovo huškanje protiv Hrvata i Hrvatske nije slučajno nego ciljano u srpskom interesu.
@dundoVinko Tačno je da Hrvati rade za Srbe, zato se Čović na sedmičnoj bazi sastaje sa svojim šefom Dodikom.
Dobri moj Vinkec... napadaju nas zato sto kuze da im svi putevi vode preko Hrvatske...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zelia bi se ovim putem zahvaliti gospon Vucicu sta je konacno uspio razbudit uspavanu hrvatsku diplomaciju...borba ne zavrsava time sto je HR usla u NATO I EU :) KREPAT MA NE MOLAT
Ako nema otvorenih pitanja granice onda i nema potrebe gubiti vrijeme na to. Neka hrvatski sabor potpise dogovor Izetbegovic-Tudjman a ne ovako, da cim vam se digne vi kmecite to nije validno jer mora proci sabor
Sam vrh poluotoka, kao i otoci Veliki i Mali Skolj, sporazumom koji su potpisali Alija Izetbegovic i Franjo Tuđman 1999. godine, pripali su BiH iako su u avnojskim granicama pripadali Hrvatskoj...No, hrvatski Sabor nikada nije ratificirao ovaj sporazum te je ovaj teritorij i danas predmet sporenja...
BiH sama sebi pravi stetu otvaranjem ovog pitanja...toliko
Hrvatska se mora riješiti HDZ-a, nanijeli su Hrvatima više zla nego Srbi.
zašto mi ne tražimo područja koja su bila u sastavu bosanske kraljevine ?
https://m.youtube.com/watch?v=s__rX_WL100