Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodine Sarovicu svaka Vam cast na svemu sto radite za nasu domovinu. Imate glas od mene na slijedecim izborima.
nakon hrvata, sada će bošnjaci i srbima birati predstavnike... ah, da, ne može to, ne da izborni zakon...
Meni se jako sviđa što Mirkan ne jebe živu silu. Ove sivonje dok se satiru s nacionalizmom, Mirkan se pojavi i dadne neku sasvim neutralnu izjavu iz svog ministarstva i svoje struke. Zaboli ga i za sud i za praznike. Siguran sam da on ima stav, ali ga drži za sebe koliko god može. Kamoli sreće da nam svi ministri ovako rade. Da za početak dođemo do recimo statusa Slovenije, pa onda možda nešto više...
Kad bi klixovci zadržali za sebe ono nacionalno možda bi se pođahkad mogla i voditi neka diskusija na nivou te sa argumentima umjesto s psovkama.
Dzaba svi komentari,tv emisije,rasprave i ostale budalastine.Balkan je"black hole"nemozes čud vlašine-četnika i ugroženog ustaše promjeniti i da im das sve u BiH oni bi jopet rekli "to je malo".A vodece balije samo spavaju,kradu i bleje ko ovce.Helem jopet ce mobilizacija sirotinje da se roka i kad izgine dovoljan broj onda ide Dejton 2.Nego bjezite svi od budala dok jos mozete jer kad mobilizacija krene moracete se jopet svi rokati za velku srbiju,hrvatsku jal zlatne kasike! Bleeee...
Ja kako vredan ministar...dodze mi da se uclanim u Četnički sds odmah.....Hajmo balije falite četnike ,,,,bleee Bleee bleee rutave ovce....samo se sjtite cetnika sta je govorio za dan Rs 1 januara i 92 ....bleeee
Treba imati i malo mozga kada se iznose argumenti. Je li tebi bitno šta ko govori ili šta ko radi. Je li trebao reći nešto čime će sam sebe diskvalifikovati, tačnije čime će ga fašistički snsd etikerat kao izdajnika. Politika je prilično složena stvar, nije crno-bijeli svijet...
sarovic mangup
Čovjek radi već pet godina.. Respect...
Svaka čast Šaroviću. Al legendarni akademik Bimo je uspio izganjati priznanje da je najveći naučnik na svijetu za 2016 ! Kad se osvrnem na to ovo je priznanje ipak ostalo u sjeni !
Aferim Mirko!
Ne vjerujem šta čitam! Vaše razmišljanje je jasan pokazatelj koliko jak marketing Šarović ima, sve vas je omadjijao, a lik nije nista do obicni cetalj. Blokira i opstruira sve što ima za cilj jacanje institucija drzave. Ovce moje, u prazno blejite već 25 godina.
Osim ako nije slijep i lud, svako razuman vidi jasno da je Sarovic gospodin i covijek koji svima vrijedi i ne mrzi nikoga. Sretno Sarovicu.
Velika je steta sto gospodin Sarovic ne uziva podrsku Srpskog birackog tijela u Bosni i Hercegovini. Najministar je za mnoge Srbe samo "Sarajevski covjek". Ako grijesim bit ce mi drago da me braca Srbi demantuju.
Svaka cast ministre ! Iako sam Bosnjak, ako budem mogao glasati ikako za Vas, ucinit cu to !
Zasluženo.
potpuno zasluženo !
Svi Bošnjaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše...Čestitke gospodinu Šaroviću, najveći doprinos, i afirmacija svog naroda je boriti se svoju državu, zaslužiti ovako laskavo priznanje. A Bošnjacima je draže 50 maraka u svom džepu, nego 1 milijarda BiH. A usta puna "patriotizma" i velikih riječi. Zbog potkupljivosti, nerada, neznanja i lijenosti i pored brojčane većine, postali su beznačajan faktor.
@hemijaimatematika1 Čovjek samo radi svoj posao, a onaj ko radi, svidi se ljudima. budala je svako ko misli "samo o sebi". Gradi svoju opštinu, kanton, državu, biće dobro i tebi i ostalima.
Svala cast na priznanju gospodine Sarovicu